Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Poradna o elektronice a počítačích

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 465, 466, 467, 468  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Chytne se Poradna?

Hlasování ukončeno 27.12.2006 20:58
Ano:
75% 75% [ 9 ]
Ne:
16% 16% [ 2 ]
Jdi raději jinam (třeba www.zive.cz):
8% 8% [ 1 ]
Celkem hlasů : 12 / Hlasujících: 12
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Příspěvky: 6370
Bydliště: Praha
283 261,- VK
Zasláno: st 12. prosinec 2018 02:31
No prave pokud vím, tak nebezpečí není výbuch, ale právě to stříkání. Pak teda ještě nevím, jestli to u toho může i hořet Mr. Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 6894
Bydliště: Madr Raša!
589 422,- VK
Zasláno: st 12. prosinec 2018 12:22
Kdybych se nehlásil, tak víte co se stalo.. Very Happy P.S. je to baterie do Samsung Galaxy Note... : Slinták Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10477

510 240,- VK
Zasláno: st 12. prosinec 2018 17:31
Většinou to akorát začne hořet, možná se nafoukne a bouchne... Very Happy
Zasláno: po 7. leden 2019 21:22
Ovládáte někdo regulární výrazy?
Mám tu takovou perličku - potřebuju výraz, který bude z textu "bla bla bla FRR+0N:OBJ2017/12 Netto bla:3000" vybírat OBJ2017/12 Netto. Blbý je, že to označení objednávky může klidně být i s mezerou a nestejně dlouhý. Klidně to může být až po tu dvojtečku, to už zvládnu pak ořezat ručně v Excelu.

Případně, mám asi 30 textových souborů, které vypadají jako příklad výše, a z ních potřebuju tyhle hodnoty vytahat. Kdybyste znal někdo něco user-friendly, sem s tím. Díky Smile
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27743
Bydliště: Schlackenwerth
802 581,- VK
Zasláno: po 7. leden 2019 22:31
Jako něco takovýho?
kód:
^.+?:(OBJ.+?):\d+$

To vybere jako $1 to, co začíná OBJ, pokračuje čímkoliv až k dvojtečce, za kterou je číslo.

Teoreticky by to asi možná stačilo, kde se nesnažím hledat všechno v tom řádku, jen to, co začíná OBJ a je před dvojtečkou.
kód:
(OBJ.+?):
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 6894
Bydliště: Madr Raša!
589 422,- VK
Zasláno: po 7. leden 2019 23:23
Sorry za OT, ale připomnělo mi to tohle: http://www.abclinuxu.cz/clanky/komiks-xkcd-208-regularni-vyrazy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10477

510 240,- VK
Zasláno: út 8. leden 2019 00:09
Ono to nebude (jen) OBJ, tam může bejt fakt cokoliv. Já sem nemůžu dát reálnej příklad, ale jsou to data EDI komunikace. Jsou toho stovky řádků a potřebuju z toho vytahat jen ty objednávky Very Happy
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2.8.1987 (32 let)
Příspěvky: 5654
Bydliště: Praha
284 101,- VK
Zasláno: pá 11. leden 2019 16:47
Máte někdo Chromecast Audio? Dotáhl jsem ho domů a mám z něj zatím dost smíšené pocity. Připojil jsem ho k HiFi věží dodávaným audio kabelem i alternativním, co jsem měl doma.
- reprodukce je dost tichá vůči radiu, CD i MP3kám z flashky.
- v klidovém stavu, když k CC není nic připojeno, je tichý
- jakmile začnu odesílat audio, ale je tichá část písně nebo pozastavené přehrávání, vyluzuje takové nepravidelné chrčivé.

Výměna kabelu nepomohla. Zdá se mi, jako by tam byl špatný převodník. Ještě zkusím druhou věž, napájet to z jiného USB portu, případně odesílat z jiného zařízení, jestli se to vyřeší. Jinak jim ho vrátím.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27743
Bydliště: Schlackenwerth
802 581,- VK
Zasláno: út 22. leden 2019 10:25
Mám záludný dotaz! Proč mi na Thinkpadu někdy nefunguje uspávací tlačítko?
Mám uspávací tlačítko Fn+F4 a taky hlavní vypínací tlačítko nastavený, že jejich stisknutím se má notebook uspat. Ale když je zmáčknu, tak se většinou vůbec nic neděje. Jako by bylo nastaveno, že se nemá nic dít.
Když jdu normálně do nabídky start a tam dám Režim spánku, počítač se normálně okamžitě uspí.
Minule jsem mačkal vypínací tlačítko jako magor asi 20x za sebou a notebook se nakonec uspal. Mr. Green
Zajímavý, že na zaklapnutí víka mám uspání nastaveno taky a tím se to uspí. Think
Ale to tlačítko funguje, když je vypnuto nebo uspáno, probudí se tím počítač okamžitě. Stejně tak na Ubuntu není ani s jedním způsobem problém. Za to ve Win 10 jo.
Co to je?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 6894
Bydliště: Madr Raša!
589 422,- VK
Zasláno: út 22. leden 2019 10:55
Na svém thinkpadu nemám problém... ale mám tam Windows 7 Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 466 z 468




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna