Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Poradna o elektronice a počítačích

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... , 466, 467, 468  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Chytne se Poradna?

Hlasování ukončeno 27.12.2006 20:58
Ano:
75% 75% [ 9 ]
Ne:
16% 16% [ 2 ]
Jdi raději jinam (třeba www.zive.cz):
8% 8% [ 1 ]
Celkem hlasů : 12 / Hlasujících: 12
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10478

510 240,- VK
Zasláno: út 22. leden 2019 20:16
Tam je nějakej sw na klávesnici, ne? Zkus najít novější verzi, třeba na novější Thinkpad.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27745
Bydliště: Schlackenwerth
802 581,- VK
Zasláno: út 22. leden 2019 22:16
Já tam nemám nic moc extra. Drivery jsou možná max na Win 7, koupil jsem to s Vistama... Je to můj starý R400.
Takže to konfiguruju v tom windowsím dialogu napájení.
Ale možná zkusím něco pohledat. Na některý klávesy, třeba pro bezdrátové sítě, se mi kdysi podařilo najít nějaký funkční sw asi pro novější ThinkPad.
Jenom tohle zní jako power management, nevím, jak budu úspěšný s tím

//nepomohlo. V tom softwaru je jen odkaz do windows a ani novější drivery (pro win 7) s tím nepomohly.
///ale vygooglil jsem podobný problém na nějakým fóru a dotyčný zjistil, že když tlačítko podrží cca půl vteřiny, tak to zareaguje. Na Fn+F4 to nemá vliv, ale podržet půl vteřiny power tlačítko fakt funguje a uspí ho to.
Krátký stlačení funguje pořád jen náhodně, většinou ne.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: st 6. březen 2019 20:23
Hele, dneska jsou moderní takový ty přenosný bluetooth repráčky... ale jsou nějaký přenosný repráčky, co by nebyly úplně miniaturní (do 20 cm výška), dobře hrály, nestály mnoho peněz a uměly by ležet nahoře u stropu na skříni kuchyňský linky připojený v zásuvce a samy se zapnout, když se k ním připojím spárovaným telefonem?

Skoro by vyhovoval repráček Eneby z IKEA, jenže ten se zapíná kroutítkem a když je zapnutej, tak se k tomu prý dá připojit čímkoliv bez hesla, což asi není nic moc co bych chtěl, vzhledem k tomu, že za zdí je chodba, za stropem sousedi...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 6898
Bydliště: Madr Raša!
589 422,- VK
Zasláno: so 6. duben 2019 05:56
Můj starší notebook už pomalu přestává stíhat. Takže jsem si řekl že udělám upgrade. Jako první věc se nabízí SSD disk... Koupil jsem si tuhle "redukci" z DVD mechaniky na harddisk (přijde to ale asi za měsíc Very Happy ) a přemýšlím, jestli když do toho dám můj starý 1TB harddisk, tak jestli v tom budou fungovat takový ty speciální funkce Thinkpadu jako zastavování harddisku při vibracích, pádu atd... Think Nebo to je vše řešeno jen softwarově? Think Dávat do té redukce SSD je asi blbost, když mechanika je u thinkpadů jednoduše vyndatelná a už se mi párkrát stalo, že jsem ji omylem vysunul celou, to by asi nebylo dobrý dělat kdyby z toho SSD běžely windowsy... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27745
Bydliště: Schlackenwerth
802 581,- VK
Zasláno: so 6. duben 2019 08:21
Ohledně vypínání při pádu nevím, ale u mého ThinkPadu, 10 let starého, je poblíž toho vysouvacího mechanismu díra, do které se dá dát šroubek, který není součástí balení, a pak to nejde odjistit.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10478

510 240,- VK
Zasláno: ne 7. duben 2019 08:07
Nvm úplně, jak Lenovo, ale u HP mi ta utilita detekovala disk v portu mechaniky stejně jako interní, takže i tohle fungovalo.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 6898
Bydliště: Madr Raša!
589 422,- VK
Zasláno: ne 7. duben 2019 10:46
No, uvidíme až mi to přijde... Very Happy Asi se to nedozvím, než to vyzkouším.. Sad
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10478

510 240,- VK
Zasláno: ne 7. duben 2019 13:48
Dle tohohle by to mělo fungovat stejně jako u toho HP.

Opraven odkaz; jenda^^
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 6898
Bydliště: Madr Raša!
589 422,- VK
Zasláno: ne 7. duben 2019 16:47
Super Smile
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Příspěvky: 6370
Bydliště: Praha
283 261,- VK
Zasláno: čt 25. duben 2019 14:46
Nakoupil jsem kabliky a nabijecku podle mistnich expertu, a zatim dobry. Nabijecka hlavne opravdu nabiji rychle, takze to me potesilo.. mel jsem dve a to fungovalo jak s kterym telefonem, vetsinou dost pomalu.. i kdyz to melo byt 2.1A.

Obrázek

Kabel co jsem koupil v Alze, s usb c domu na gauc, 3m, se do mesice ulomil na obou koncich.. jen stineni, ale i tak Mr. Green A to stal snad 400 nebo nejakou takovou palku.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 467 z 468




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna