Zasláno: pá 1. září 2006 18:34
Takže jsem to už udělal a tady je popis jak to všechno probíhalo:
Jelikož bydlí v jiné vesnici, tak jsem tam jel asi okolo 3 hodiny. Když jsem tam přijel, tak mi kámoš zavolal ať přijdu do hospody. Myslel jsem že tam jsou i holky, ale nebyly. Když jsem přišel, zeptali se jestli chci taky chlast; odmítl jsem, protože jsem nechtěl bejt nalitej a nechtěl jsem taky aby to ze mě táhlo. Asi po půl hodině přišly holky a ptali se jestli jdeme na hřiště. Řekli jsme že za chvilku až dopijem...Když jsme vyšli ven, v domění že jsou na hřišti, tak jsme zjistili že byly před hospodou a čekali na nás. Šli jsme tedy na hřiště a tam holky asi 2 min. seděli u brány a my hráli fotbal. Po 2 minutách se holka kterou jsem chtěl (dále Jana) zvedla a šla domů, protože se prý musí zeptat kdy pojede dom (byla tam totiž u babičky). Mimochodem do té doby ještě nevěděla (snad) že jí chi zbalit, prostě jsme se normálně bavili. Když od nás byla tak 100m, rozběhl jsem se za ní a rozhovor probíhal takto:
Jana: Kam běžíš?
Já: Za tebou, chtěl bych ti něco říct.
Já: (objal jsem jí kolem krku) Víš, už když jsem tě viděl poprvé tak ses mi líbyla, a napadlo mě jestli by jsme to nemohly dát dohromady. Chtěl bych tě pozvat na oběd, nebo do kina. Vím že teď odjíždíš, ale třeba až zase přijedeš.
Jana: (5 vteřinová pomlka) Jo, šla bych (tohle to určitě nečekala a já jsem jí tím překvapil/zaskočil, bylo to na ní viděť, ale také mluvila trochu nejistým hlasem)
Já: Tak jo, těším se až se zase uvidíme, ahoj.
Jana: Ale já možná ještě přijdu.
Já: Tak jo těším se, ale kdby jsi náhodou nepřišla tak ahoj
Jana: Ahoj
Odběhl jsem zpět ke klukům a kecali jsme. Měla sebou dvě kamarádky a jedný z nich volala. Ta se jí samozdřejmě ptala co jsem říkal, ale víc jsem neslyšel, protože odešla dál. Když zavěsila a přišla tak říká "prý ještě přijde, ale máme jí jít naproti". Holky odešli a mi asi minutu po nich, ke kámošovi, kam jsem si šel dát kolo. Když jsme byly u jeho domu, tak jsem je viděli jak vyšli z ulice, kterou už jsme přešli. Stály tam a povídali si. Jeden z kamarádu řekl že se jich půjde zeptat jestli půjdou k němu domu s náma. Když přijel, tak řekl že prý přijdou, ale jdou ještě ke kámošce se na něco zeptat.
Odešli jsme ke kámošovi, kde jsme čekali až se nají. Potom přišli holky a čekali před vraty. Vyšli jsme tedy za nima a oni řekli že prý musí Jana jít už domu. Šli jsme tedy s nima a já se odhodlal (pod náporem lehce nalitejch kámošů) jít za ní a popovídat si s ní. Holky i kluci samozdřejmě spomalili a my byly sami. Ptal jsem se jí na takové věci jako "co bude dělat doma" apod. Potom mi řekla: Martine nevim jak ti to mám říct ale já kluka mám (takovím jemným hláskem, s trochou smutku). A já na to: Třeba až přijedeš tak už ho mít nebudeš, uvidíme a usmál jsem se na ní. Mimichodem nevím proč, ale pořád chtěla čekat na kamrádky ptala se kde jsou. Pravdě podobně jsem jí na hřišti překvapil a ona se styděla, nevím. No když jsme došli k jejímu baráku, tak jsme se rozloučili a ona odešla i se svými kamarádkami. Sedli jsme si před dům na lavičku a viděli jsme jak na nás z okna všechny koukají, a Jana dokonce ukázala podprsenku (svlečenou).
1. Myslíte že mám šanci?
2. Když byla s klukama na bowlingu, říkala, že se jí všichni 3 líbíme na 55%. Mohla by to být pro mě výhoda?
3. Znamenala něco ta podprsenka?
4. Znamenalo něco to, jak pořád čekala na kamarádky protože se styděla?
5. Je dobře že se styděla?
6. Kamarádi říkali, že jim její kamrádky říkali, že prý se mnou jana nikam nepůjde. Říkala to proto, že se chtěla "vytáhnout" před holkama, nebo to myslela vážně?
Kolik procent úspěšnosti by jste mi dali/tipovali?
Tak co vy na to? Je to takový trochu delší, ale co...
PS: Nikdy neochutnávejte pivo po mentolové žvíkačce!!