Zasláno: út 7. duben 2009 17:21
to Varda: jmenuje se to P90X, narazila jsem na to na netu a stáhla si to komplet, je to 12 různých programů, každý je vždycky zaměřený na něco jiného, konkrétně 1) břicho, 2) záda a ruce, 3) jóga, 4) záda a nohy, 5) kardio, 6) ramena a ruce, 7) protahovací,

něco jako "posilování středu těla od krku po zadek

9) "Kenpo" což je takové jakože boxování a kopání, 10) Hrudník, ramena a tricepsy, 11) to si teď nevybavím jak to říct česky, ale jmenuje se to Plyometrie a 12) záda a tricepsy, je na to tabulka co by se mělo cvičit kterej den pokud chceš A) nabrat hrozně svalů nebo B) nabrat normálně svalů nebo C) shodit co nejvíc podkožního tuku a lehce vyrýsovat postavu (to zkouším já), je to program na 90 dní včetně jídelníčku. Jakožto nikdy moc necvičící musím říct že mi to přijde dost fyzicky náročné

(první dva dny jsem nemohla chodit protože jsem si oddělala šikmé svaly břišní a každé zvednutí nohy pro mě bylo nemožné)

Snažím se to zkombinovat i co nejlépe s vhodným jídelníčkem, není to žádná extra dieta, prostě jen jde o to vyhejbat se tučnejm a hodně sladkejm jídlům a doplňovat živiny který pomáhají svalům odbourávat podkožní tuk. Nadchlo mě to i když jsem nikdy dřív moc nesportovala, když nepočítám občas kolo a v pubertě fotbal s klukama

a vždycky se těším na další den. Dneska jdu poprvé na kardio...