Já jsem nic nebral, ale teď jsem začal před posilováním žrát nějaký tyčinky na lepší spalování tuků a po posilování proteinový tyčinky...prý to k něčemu je. A piji většinou Kombajnérku (nebo jak se to jmenuje) - zelená limonáda, co tam prodávají. A párkrát jsem si dal jonťák.
Me ty iontáky přijdou obludně sladký: a kombajnerku neznám,kdo vi co to je:-D
Sladký jsou, ale já mám rád stadký, tak si radši vezmu jonťák, než abych žral čokoládu nebo tak.
Kombanérku dělají v Černé hoře, stejně jako pivo, Grenu a spoustu dalších věcí. Je to celkem dobrý
Hmm, já bych potřeboval udržet váhu pod 90 Právě proto tam chodím a žeru ty ty tyčinky na spalování tuků a tak...doporučují mi to kámoši, kteří posilují už přez půl roku, tak jim musím věřit.
10 050,- VK
Zasláno: čt 27. duben 2006 21:24
V lete (2. júla) budem mať 14 rokov, v živote som nikdy nedržal činku v rukách, jediné čo ma baví je cyklistika. (asi napíšem o sebe do sekcie členové).
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.