Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Pouť
Zasláno: so 17. květen 2008 13:09
Tak co jak jste na tom vy a poutě? vím že význam pouť se za poslednich par let zmenil ale berme nyni ty poute jak je zname dnes... ja vcera byl z donuceni na jedne celkem velne a bylo to vyborne vypnuti...clovek si procistil hlavu, zaradil a odpocnul... dalo by se rici ze se tesim na dalsi...
Nehulte jinak budete vypadat takhle...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
já nevim, já poutě moc nemusim..my jí máme v budějkách tak celoročně a na takovym debilnim místě, tak už je to pro nás docela passé.. a navíc na 3/4 věcí fakt nemám žaludek ale vata je dobrá, to je pravda
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: ne 18. květen 2008 19:26
Český poutě mě vůbec nebaví. Je to slabota a člověk tam projezdí nechutný peníze. Radši se stavím v nějakým zábavním parku na dovolené v zahraničí, kde obvykle za jedno vstupný člověk může celý den na co chce.
Letos bych zase chtěl navštívit toto: http://www.mirabilandia.it
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Je pravda, že poutě již nejsou co bývalo, ale je v tom trochu romantiky a nostalgie. Ceny tam byly vždy děsný, ale když jsme byli na Srazu v Ústí u MAA tak tam bylo celkem fajn. Když je parta tak to jde
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.