Zasláno: ne 13. květen 2007 17:15
Dát ano může stejný chudáček, nebo ještě větší. Hlasoval jsem NE a to i přesto, že sem chodím víceméně kvůli jedinému tématu, ale občas si přečtu i jiná…
Byl jsem svědkem, jak přišla jedna ženská do čistě mužského fóra (600 členů, kteří se vesměs znají osobně s věkovým průměrem 30let). Nebudu vám široce popisovat, co následovalo, ale mělo to téměř za následek konec toho fóra. Došlo na vyhrožování fyzickým násilím, urážky nejhrubšího zrna apod. Z některých lidí to udělalo velké nepřátele, jiní přestali na to fórum chodit. A tohle se stalo 2x během jednoho roku (pokaždé se jednalo o tutéž osobu ženského pohlaví).
Nechci to nějak generalizovat, v tomto případě něco takového evidentně nehrozí, ale tohle fórum vzniklo s nějakou myšlenkou a tu myšlenku si dalo dokonce do názvu. Dle mého by ta myšlenka neměla být hozena za hlavu. Prý tu už došlo k cenzurování příspěvku jenom kvůli tomu, že je tu ženská. Děs.
Čistě mužských fór (neodborných) moc není, já krom tohoto neznám žádné. Jestli takové je, budu rád za odkaz. Až si budu chtít přečíst něco o tom, jaké jméno chce budoucí maminka vybrat pro své dítě, půjdu sem:
http://www.hormonalni-antikoncepce.cz/phpBB2/
Howg