Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Povolit Makevelině vyjímku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka

Povolit Makevelině vyjímku a dovolit jí psát po celé VSN?

Hlasování ukončeno 19.05.2007 20:49
Ano:
82% 82% [ 19 ]
» Ne:
17% 17% [ 4 ]
Celkem hlasů : 23 / Hlasujících: 23
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 07:39
Budou tě tak brát za chvilku! Nyní jsi něco nového a neokoukaného a tak je trošku rozruch. To se uklidní! To chce klid a čas. Mne to již přešlo.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 07:42
Twisted Evil tak to se mi ulevilo Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 08:50
Makavelina napsal:
Mr. Green ach jo, je to nefér, PROČ prostě nemůžu bejt kluk aby mě tak ostatní brali, já jsem sem vůbec neměla jako holka chodit Mr. Green

Dělá ti to dobře. Jendiná ženská na mužským fóru, sexy avatar, sem tam nějaká ta dvojsmyslná narážka...

Musí to být bomba.

(Moje opravdu poslední reakce na toto téma)
Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 09:01
to quab: Confused hm, je vidět že mě neznáš. když myslíš že mi dělá dobře bejt celej život odstrkovaná protože holky se se mnou bavit nechtěj (což mi v žádném případě nevadí) a většina chlapů nepochopí že s nima chci jen kamarádit, to musí být fakt bomba. Evil or Very Mad a nemyslim si že jsem jediná Wink podle mě jich tu běhá víc. A dvojsmyslné narážky tu má kdekdo Mr. Green Někteří lidé by se měli naučit nestrkat všechny ženský do jednoho pytle, stejně tak jako by si ženský neměly myslet, že všichni chlapi jsou stejní, to říkaj stejně jen zamindrákované osoby.
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 09:11
Mak, neber ho vážně. Ten má plnou hlavu raket a radaru. Wink Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 14:06
Já myslim, že ti co mají v hlavě trochu víc než hnědý smradlaví se nebudou hádat kvůli ženský (ještě k tomu vdaný) Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 14:14
Právě jsem mluvil s "bohem" po ICQ. Chce dát Makavelíně měsíc zkušební dobu a pak bude hodnotit. tak vás pánové prosím o klid a začněte myslet mozkem, nebo tím co vám tam zůstalo, a né prostřední částí těla!
Jen žádnou paniku!!!!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 14:19
stejně si myslím že pokud má někdo v hlavě "vytetováno" VSN = ŽÁDNÁ ŽENSKÁ! NIKDY!!! tak se tady můžu třeba stavět na hlavu, ale "božího" požehnání k setrvání zde se nedočkám ani za 100 let. d'oh! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 17:57
Makavelina napsal:
:mrgreen:PROČ prostě nemůžu bejt kluk Mr. Green

protože bys jako normální heterosexuál musela chodit s babama a věř mi, není to nic s medem

jsem pro, aby tu makak zůstal. nevím jestli je tu s Vámi od začátku, (nedíval jsem se na registraci), ale i tak se cení to, že nikdy neskočila jinam než do svého topicu, alespoň co jsem jsi všimnul já.

musí ale počítat, že se budeme vždy chovat jako chlapi a na ženskou nebudeme brát ohled. ať si klidně říká své názory. já jsem prošel dosti tvrdou výchovou a tak jak nedělám rozdíly mezi 18ti letým zobákem a 60ti letým dědkem, tak taky nedělám rozdíl mezi chlapama a babama . jestli si některá ženská myslí, že se k ní budu chovat slušně, jen proto, že je ženská, tak je na velkém omylu. já se ke každému chovám jak se on chová ke mně!!!!!!!

makaku zůstaň. ty máš správňácké názory...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 18:34
to drutek: jsem tu skoro od začátku, ale to není důležité, vůbec. Bylo mi řečeno na začátku že baby mají svojí sekci, tož jsem psala tam. Pak mi bylo řečeno ať si v ženské sekci udělám svůj topic. Učinila jsem tak. Posléze mi bylo povoleno psát do jiných témat, já o to nežádala, a byla jsem tím velice poctěna! Musím podoktnouti že to byla ohromná čest!

s tím ohledem: to nikdo po nikom nechce, aby na někoho bral ohled, já mluvím česky a sprostě jak mi zobák narost, tak by to měli dělat všichni. Kdybych si fakt založila jinej nick a vydávala se za kluka, nikdo neřekne ani půl slova, a kdyby nikdo nevěděl, že jsem holka, tak by mě pod klučičím nickem jistě neodhalil.

DRUTKU DĚKUJI TI za projevenou důvěru a podporu, jakož i ostatním samozřejmě Wink s většinou obyvatel VSN se znám ze SM a kdo mě zná odtamtud, ví že nejsem žádná OTčkářka, věnuji se danému tématu v diskuzích a nejsem žádná "kopřivka" zakládající nesmyslná témata v technických diskuzích.
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 3 z 6