Tak kdyz uz me i romulus posila SZ na tohle tema, tak ja se k nemu tedy vyjadrim, ale musim vas zklamat - zadna konspirace v tom neni, jen normalni "ja na brachu, bracha na me" system ruka ruku myje. Ministr ma vazby a slibeno samozrejmne tucne vsimne za tuto "nezistnou pomoc" diplomatovi v nouzi.
Dale, pokud si to dobre pamatuji, tak
princatko dostalo smesny trest, 30-ti mesicu a je jiste, ze by za 15mesicu byl venku za dobre chovani. Clovek s podobnym problemem (zemerne nerikam pedofil, k tomu se dostanu dale proc ne...), nejaky
Pavel Opocensky, dostal 6 let natvrdo za nesrovnatelne mensi "aktivitu", ve ktere nakonec figurovala jen 1 crtnactka...
http://www.novinky.cz/05/75/05.html
Princatko jelo ovsem v uplne jinych dimenzich. Bezne nekolik denne (whoa, tomu rikam vykon

) a mel na to dve kuplirky, nahanecky. Nicmene ma penize, je cizi statni obcan a lobuje za nej podplaceny ministr = muze si to dovolit.
Celkove to jasne ukazuje na dvoji metr.
A ted nepopularni cast meho nazoru. Zacneme definici pedofilie, nebot za pedofila se dneska poklada kazdy druhy a hlavne kazdy, komu se libi mladsi holky nez 15-ti lete, a to je hruby omyl. Pedofilie je pohlavni uchylka, jenz se projevuje tak, ze dotycnemu pripadaji pohlavne vzrusive subjekty, jenz jsou pohlavne NEVYSPELE. Cize, zadne prsa a zadne ochlupeni.
Anebo jinak, polopaticteji. Takova
vyvinuta trinactka je uz pro pedofila nezajimava a pokud nekoho "zajima", tak uz to neni pedofil.
Zakonny limit 15-ti let, jenz de-facto rika ze
den pred 15-tymi narozeninami je slecna nesvepravnym tvorem, jenz nemuze ani svobodne zachazet se svym telem (kluk to same) - a
v den svych 15-tin se vse jakoby mavnutim kouzelneho proutku zmeni.
Je to samo nesmysl na n-tou. Nektere holky jsou "ready" v 13-ti, nektere nejsou ani v 25...

(trpke zkusenosti ze zivota

)
Cize se tady odsuzuji nejaci "uchylaci" proto, ze maji rady mlady holky a jeste maji tolik drzosti o tom nejen snit, ale to i realizovat - no to preci musime potrestat, ze!
Ja bych tomu presneji rekl
ultimatni pokrytectvi.
A zavist k tomu.
Pod carou - otec vlasti, Karel IV, si bral svou (5 ci 6?) zenu, Elisku Premyslovnu, kdyz ji bylo - o hruzo - 13 let. Neslysim nejak o tom, zebychom ho za to odsuzovali jako hnusneho pedofila, ci tak neco
A ted k druhemu, zakonem opomijenemu, nicmene podle me velmi dulezitemu aspektu problemu. A sice
dobrovolnosti sexualniho dovadeni ze strany holek. Jestlize ony do toho sly dobrovolne a casto doporucily kamoskam a dodneska nema zadna na ani jednoho z obou panu skarede vzpominky, tak se spise klanim pred jejich schopnostmi (jen vyjit s nactiletou je samo o sobe problem...) a nevidim zadny duvod k trestnimu stihani. Dyt tady neslo o to, ze by unaseli a znasilnovali holky - ony za nimi samy chodily a to dobrovolne. Jak je za tohle chcete potrestat?
Druha cast problemu je, ze treba v pripade Opocenskeho se jednalo o pokracovani/opakovani jeho zaliby v mladsich partnerkach, coz mu bylo pridano jako pritezujici okolnost. Mno, pokud nekdo ma trosku predstavivosti, tak mi reknete, jak ma takto vysinuty clovek na mladicke slecinky jim oddolavat, kdyz za nim samy chodej? Ze je bude vyhazovat od svych dveri, to je vyslovene nerealne ocekavat. Tak silnou vuli nema asi nikdo na svete -
sexualni pud je jako jedinny pud silnejsi, nez pud sebezachovy. Je to asi jako drazdit psa kusem masa a pak se divit, kdyz kousne...
U princatka slo o dve kuplirky na plny uvazek, jenz dokazaly vytvorit velmi sirokou sbernou sit a jak se ukazalo (zadna novinka, ze...) tak
slecny jsou na penize a za penize udelaji vsechno. Sice neslo o moc (tusim 2000 za kus, pulku kuplirka...), ale pravidelne navstevnice si na sve prisly a konec koncu ziskaly zajimave zkusenosti (zas se s necim vytahnou pred kamoskami

) a opravdu me fascinuje, ze se zadne nic nestalo a ze si zadna nestezovala
Princatku muzeme jeho schopnosti jen zavidet
A ted k tomu "vysoce společensky nebezpečný trestný činu"
Co ze je na tom jako "spolecensky nebezpecne" a jeste "vysoce"??? Chlapik si nestezoval, holky si nestezovaly a kuplirka take ne. Nikoho jineho tohle neohrozilo ani neomezilo a kdyby se do toho nestouralo, a jedna z pravidelnych navstevnic nemela prilis super santnik, ze to alarmovalo rodice, tak by to ani nikoho nepohorsilo, protoze by o tom nikdo nevedel.
Co je na sexu spolecensky nebezpecneho?
Ze to byl sex za upatu? To neni preci nic noveho, dokonce by se dalo polemizovat o tom, jesli "regulerni partnerka" nevyjde draze nez "eroticka pracovnice"
Ze to byl sex a nezletilymi? A co?
Bylo to o jejich svobodne vuli a volbe a evidentne se to libilo, navic to prinaselo darecky - co je na tom spolecensky nebezpecneho???
(tohle chovani je casaky jako Brovo Girl a Devka... pardon, Divka vstepovano do holcicek od utleho veku, proc se divime, kdyz se pak jako devky chovaji???)
Princetko si prislo na sve, holky si prisly na sve - a konec, koncu, pomahali takto princi od jeho majetku a penizky utracely = podporovaly podnikani - v tomto state, takze kdybych chtel hodne pritahnout veci za vlasy, tak by tohle chovani (kolobeh penez) mel stat PODPOROVAT
Predpokladam, ze tohle mi jen tak neodpustite, ale kdyz se omezite na argumentacni rovinu (to neni styl "ja verim tomu ze to je spatne a ze by mel byt zavren at zcerna..." ....!) tak si rad poslechnu jak je tento cin tak spolecensky nebezpecny....
Me totiz nic nenapada
Me totiz prijde, ze to je jen dalsi kauza z "honu na pedofily"... Jako klasicky priklad muzeme uvest pripad Kulinskeho.
http://www.novinky.cz/05/94/99.html
...a vzhledem k tomu, ze ten kulinsky nema nic prokazaneho, tak je preci nevinny, ne?

Presumpce nevinny nic?
citace: Kulínský byl zatčen už v listopadu 2004, od té doby se několikrát snažil dostat z vazby, ale nepodařilo se mu to. Policie obvinila sbormistra Bambini di Praga z pohlavního zneužívání desítek sboristek. Vyslechla asi stovku bývalých členek sboru a obvinění se postupně rozšiřovalo o další divky.
Sexuální aféry sbormistra Bohumila Kulínského údajně trvají už od 80. let. Na zájezdech a soustředěních měl sboristky různě osahávat a policie prověřuje i možnost pohlavního styku s dívkami pod patnáct let.
Proc mi nic z toho nezni, jako cokoliv prokazatelneho (ci prokazaneho)?
Proc se tu akorat vytvari atmosfera, ve ktere staci, ze vas nejaka pipka, ktere se v jejich nactiletych rozmarech nezavdecite, oznaci za pedofila a barvite vylici co jste ji udejne vsechno neudelal a bez dukazu vas zavrou a budou vysertovat a prosetrovat, nez se definitivne prokaze, ze cala kauza stoji na vode???
Me to prijde trosku nezdrave paranoidni. Bez dukazu, pouze na zaklade tvrzeni, by se nemelo takhle zasahovat do zivotu lidi...
A jeste mam jednu poznamku k honu na pedofily, ktery tu tak romulus zbastil i s naviakem - dost casto navstevuji newsy (usenet, to je misto, jenz je jeden velky warez, kde se postuje vse od pecka po DVDcka her a filmu...) a temer pravidelne se za posledni 2 az 3 roky v skupinach, jenz se tematicky zabyvaji uplne jinymi obrazky (treba obrazky svazanych slecinek

) objevuji rozsahle sbirky ciste pedofilnich obrazku, vzdy s odkazem na stranky, kde "najdete vic". Tyto stranky casto pretrvavaji na netu jen tyden, a byvaji registrovany na, typicky Nizozemske lidicky/spolecnosti, z nichz nektere jsou nedohledatelne v seznamu firem, cize spise "one-man-company" ci - chcete-li - fiktivni. Nemuzu si pomoci, ale myslim, ze nejsou pedofilove, jenz by radi nutili svou uchylku ostatnim (ci jinak uchylnym jedincum) a tak jedine vysvetleni pro tuto aktivitu je, ze se tak nekdo snazi monitorovat mnozstvi pedofilu v populaci (dost lame metoda, teda) a predpokladam, ze informace o navstevnicich se ukladaji aby je bylo mozno kdykoliv skripnout a vydirat...
Mohu se mylit, ale fant neznam pedofila, jenz by se takto predvadel...
A jakozto posledni perlicku k tematu bych rad napsal, ze mam doma 13-ti letou segru a co je schopna provadet, to se slovy neda popsat a ze bych tuhle nezvedenou potvoru rad zavezl na zkroceni nejakemu princatku

O penize by mi vubec neslo, spis o to, aby byl doma vetsi klid a mene zpevu odrhovacek typu: "...jak si lehnu na kostrc, tak mi ho tam strc..."
Naprosto nechapu, proc si na princatko nejaci rodice mohli stezovat, ja bych tam segru odvez svazanou v kufru jedna-dve
PS. co se tyce justicniho systemu a ministra Pavla Nemce, tak tam nemam slov. Mel by byt okamtzite odvolan a zavren misto princatka, ktere nakonec pustil do vlasti, kde se mu dostalo zaslouzeneho trestu - zadneho. A pokud CR bude tomuhle "odpanovateli" mladych a "nevinnych" ceskych kurvicek este neco platit, tak bych rekl, ze je cas na defenestraci. V teto casti nazoru se s romulusem shoduji.