Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Přechod na letní čas

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Diskuse k článkům
macin3 (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: út 25. duben 2006 23:16
náhodou ,mě tenhle přechod nevadí ,naopak sem i rád ,když je ráno tma,spím deně občas 4 hodiny (pak dospávám o víkendu) a ráno jezdím občas skoro 200 km vlakem takže se i lip spí ,ted když je už v 5 světlo stojí to zapytel,člověk se pořádně ani ve vlaku nevychrápe... d'oh!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 27. říjen 2006 14:34
Sice to článek o přechodu na LETNÍ čas, ale ten nám o víkendu končí!!! TAKŽE POZOR NA ZMĚNU ČASU!!!!!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 28. říjen 2006 14:27
Aspoň bude o hodinu delší víkend...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 29. říjen 2006 13:07
Po té pařbě s beranem se mi i celkem hodí, že je teto den delší. Mohl jsem déle spát a stejně se mi podařilo dorazit k rodičům včas!! Pray Pray
Tady nyní děsně leje a fouká vítr Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 29. říjen 2006 21:15
Kéž by to už tak zůstalo. Měli jsme velkou šanci si vyzkoušet, jak je to s těma úsporama za elektriku, ale naši politici si pořád myslí, že mají patent na rozum a tak nám opět schválili zákon o letním čase na dalších pár let dopředu. Jak mě ten letní čas s...štve! Evil or Very Mad
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 30. říjen 2006 16:53
to, že jsem na politiky nas*aný taky, je stará věc, ale že se furt a furt ohání úsporou energie je už víc než trapné. nejlepší je že nedají na rady některých energetiků, že by ta úspora byla minimální (mohu potvrdit).
kdo někdy dělal nabo dělá ve fabrice, ví, že světla ve výrobních halách svítí nepřetržitě mimo pauzy a to z důvodu bezpečnosti práce - předepsaný počet luxů.
a navíc - několik týdnů mi trvá něž si zvyknu vstávat v určitou hodinu a zase to mám měnit. jsem jednoznačně proti jakýmkoliv změnám času.
Question mám pocit , že některé státy od toho již upustily Question
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: po 30. říjen 2006 17:54
Beat napsal:
Po té pařbě s beranem se mi i celkem hodí, že je teto den delší. Mohl jsem déle spát a stejně se mi podařilo dorazit k rodičům včas!! Pray Pray
Tady nyní děsně leje a fouká vítr Brick Wall

JJ je to luxus.. Mr. Green Došel jsem domu ve tři ale vlastně byly teprve dvě.. super.. Smile) Ta hodinka spaní navíc docela pomůže..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 13:42
Tak jsem si pochvaloval jak prodložili den a dnes ho zase zkrátili! Paka! Můj organismus se řídí podle slunce(skutečně) a tyhle přesuny nesu hodně těžce! Měli by pak dát týden placeného volna než si lidi zvyknou! Jsem zcela mimo provoz a těžko vše chápu. Prostě tělo má o hodinu méně a hádá se s mozkem když se podívám na hodinky!
Jen žádnou paniku!!!!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 13:53
No dnes som nastavoval 7 hodiniek (4 moje kusy,2 otcove a jedny dedove,ktore už nenosi) a celkom sa mi to pačilo,asi laska k hodinkam Slinták
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 13:59
Škoda že tak zábavně a lehce nejdou přenastavit i biologické hodiny! Ty mechanické mne taky baví seřizovat! Jsem prostě hračička! Embarassed Brick Wall Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Diskuse k článkům
Strana 4 z 13