Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: út 18. březen 2014 00:21
čujte ja odkedy mám vodičák ( už to bude piaty rok ) jazdím stále len na zimných a ked je mokro to šmýka viac než dosť a teraz neviem kde robím chybu
či preto že gumy maju 6 rokov , alebo mám lahký predok na felde , alebo moc silný motor
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 18. březen 2014 11:59
To bude tím, že slicky nejsou na mokro.
Zasláno: ne 30. březen 2014 21:40
Tak včera přezuto, naježděno něco přes 250 km a zatím Vredestein Sportrac 5 dobrý. Nikde to neupadlo.
Zasláno: ne 12. duben 2015 22:59
Tak jsem to risknul a přezul jsem na letní. Snad zas nezačne sněžit, jako minulý pondělí.
A potěšilo, že kontrola tlaku na výměnu zareagovala. Tohle snímání z ABS/ESP mi úplně stačí. Rodiče mají na Toyotě přímo měření tlaku a jeden ventilek se snímačem stojí skoro tolik, co mě komplet kolo.
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 22. duben 2015 13:09
Já tedy přezouvám a řekl bych, že si nekupuji žádné laciné gumy, protože guma je to, co Vás drží na silnici. Zima tedy tak hrozná nebyla, a sníh jsem viděl až když jsem přezul na letní před měsícem Ale teď už pohoda, jen po přezutí začalo svítit ABS s ASR. Naštěstí to chtělo jen nové čidlo.
Přezouvám pravidelně a mám gumy na disku, takže jen vyvážit a nasadit, šetří se tím patka gumy. Měření tlaku v gumách je zas další blbost EU. Je mnohem více průserů co zvyšují spotřebu a nehlídají se. Nedávno jsem četl článek, kde zjistili, že to se spotřebou na podhuštěných gumách není tak tragické. Nové konstrucke gum již mají jinévlastnosti. Když dříve byly diagonálky, tak to u nich určitě mělo vliv, ale dnes to taková hrůza nebude. Zas buzerace a prodražování. To mi přijde že náklady na celou akci a výrobu poničí více životní prostředí a spotřebuje se více PHM než kdyby se na to vy,,,
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 13. říjen 2015 12:29
Já nejspíš v pátek na přezutí už sjedu. Chci se vyhnout frontám a teplejš už stejně nebude. Max tak dva dny v týdnu.. Gumy mám taky na jiných diskách, takže jen vyvážit a je to otázka deseti minut a jedné stokoruny
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.