Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Problem s grafikou

Jdi na stránku 1, 2  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
noumek (+1)
Myš
Myš


Příspěvky: 6

10 250,- VK

Problem s grafikou

Zasláno: ne 8. červen 2008 11:10
Cau mam problem kdys si nainstaluji jakoukoliv hru a chci ji spustit tak mi to napise The game not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy jak to mam aktivovat to AGP dik za odpoved

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 3. březen
Příspěvky: 3579

103 946,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 11:23
Máš dobře zapojenou grafiku?Nebo bych ještě zkusil nainstalovat nové graf.ovladače
Obrázek

michals75 (+11)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 1.12.1993 (25 let)
Příspěvky: 818

40 989,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 12:38
Nejlepší by bylo napsat co máš za grafiku a základní desku a pokud možno i ovladače,tím by jsi nám dost pomohl abysme tvůj problém mohli vyřešit

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (31 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 13:22
AGP? Mr. Green wow co to mas za old machine Question Mr. Green
kazdopadne AGP aktivujes buzd pres bios nebo i pres ovladace ke grafice Wink
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Příspěvky: 6381
Bydliště: Praha
289 821,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 13:25
Jeste nedavno sem mel kompa co nemel ani agp, to je potom co kdyz agp je wow? Laughing
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10490

511 340,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 13:33
Zkontroluj si v BIOSu rychlost AGP (jestli nemáš nastavenou jen 4x).
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (31 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 13:54
to je pak uz jen lol Mr. Green
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 5344

25 450,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 14:08
MAO napsal:
AGP? Mr. Green wow co to mas za old machine Question Mr. Green
ty se směješ, ale já mám AGP 4x Wink ne každý má peníze a nový komp Exclamation

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (31 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 14:12
zajimave... ja si uz nejak navykl ze v dnesni dobe ma kazdej PCIEe tak to sorac Mr. Green ne doma mi taky stoji jeste jeden PC kde je AGP 4x ale to je pc pouze na pristup na net... prece jenom co si v dnesni dobe pustis na AGP 4x? d'oh!
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 5344

25 450,- VK
Zasláno: ne 8. červen 2008 14:15
no hry už ne, já mám pc na net a fotky....ale stop OT Smile

k problému-už bylo řečeno, nemáš aktivovaný agp v biosu...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 1 z 2




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna