Mam taky problem...Paci sa mi jedno dievca,ale jej najlepsej kamaratke sa zase pacim ja.Co mam robit?
Jej kamaratka uz so mnou chcela chodit,ale mne sa paci to dievca!!!
Mozno sa vam to zda blbe,ale pre mna je to dolezite,poradte mi please..
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Já bych nejdřív opatrně zkusil tu první (tu kamarádku kamarádky kamarádky tvojí kamarádky ), aby se to ale ta druhá (co tě chce) nedozvěděla. Když to nepude, máš ještě "zálohu"
Mam to dat najavo tej ktora sa mi paci,alebo tej,ktorej sa ja pacim,aj ked su to dve najlepsie kamaratky???
mno tu prvni (ta druha zase zacne zarlit )
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
hele, pokud se ti ta, co s tebou chtěla/chce chodit něpáči tak to stejně nemá cenu o ni přemejšlet. Nevím jak se tváříš na tu co s tebou chce chodit...
Asi bych se vykašlal na složitosti a šel do té co se ti líbí, v nejhorším nebudeš mít vůbec nic :)
Já bych nejdřív opatrně zkusil tu první (tu kamarádku kamarádky kamarádky tvojí kamarádky ), aby se to ale ta druhá (co tě chce) nedozvěděla. Když to nepude, máš ještě "zálohu"
Ona sa to dozvie na 100%,predsa su najlepsie kamaratky a vsetko si hovoria...
Uz som sa rozhodol,idem po tej,ktora sa mi paci,len aby sa nestalo,ze nebudem mat ziadnu.
Najhorsie na tom je to,ze neviem ako zareaguje ta,ktora po mne ide.
Ale keby sa mi tu peknu podarilo zbalit...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.