Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Prvý sexuálny zážitok

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: po 26. září 2005 18:42
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:45.

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: po 26. září 2005 19:59
No to si pis ze dotklo.A je fakt ze za to by som vypi*oval aj bratovi.Dohodneme sa takto : myslis si co chces ale pls ked to nemas overene tak na mna nesi ze som klamar a pod. ok ? Smile)

*snup* (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: po 26. září 2005 20:02
Diego ked sme pri klamani ty 14,5 nemas ani zdaleka sa mi zda ze este nemas ani 14 Shame on You Think
Zasláno: po 26. září 2005 20:06
Szkepek napsal:
Dieg0 napsal:
Szkepek : Myslel som si ze sme kamosi ...No co stalo sa mi uz aj to ze vela krat dobry kamarat a potom nepriatel.Konstatujem ze aj keby to nebola pravda tak zavidis lebo sa ti nieco take este nestalo.Poznam ta tak viem o com hovorim.Si myslis ze to nieje mozne ale dnes je ina doba.Neviem kolko ty mas rokov (17?) a ja som daleko za tebou s mojimi 14,5timi.A na vysmech si tu mozno ty.Ako som uz hovoril aj keby som tu neviem ako klamal na myslis ze by som si to na zraze dovolil?Prid na zraz.

AAAAch jo. Dieg0, nikdo prece nerekl ze nejsme kamosi. To, co jsem napsal, bych napsal o komkoliv. Nechci aby jsme se kvůli takové hovadině nějak rozhádali, v podstatě je mi upřímně jedno, jestli ti ho vyfajcila nebo ne. Je mozny ze se pletu i ja, treba jsem fakt ze stare skoly. Takze sorry, jestli se te to dotklo, nebo jestli to vyznelo tvrdsej nez jsem chtel...

p.s. A je mi 15, cerstve...

Neviem preco sa mu ospravedlnujes Diega poznam dost dobre na to aby som vedelk ci klame ci nie a teraz mozem dat hlavu do ohna ze klame . . . nei o com Dance

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: čt 22. prosinec 2005 18:59
Nepujde po mne nekdo kdyz to tu reknu? Mr. Green Stale mi neni 18 a ji taky ne Mr. Green .Ale souhlasim se vsemi ze poprve je to fakt nic moc d'oh! .Za to pak uz to bylo dobre Very Happy ale podrobnosti si zatim necham pro sebe Wink
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

*snup* (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 23:06
hanni napsal:
Ani ja si nemyslim,ze to,co tu popisoval Dieg0 je nemozne...a hlavne v dnesnej dobe.Sice take zazitky nemam,ale dnesne mlade baby su uz trochu ine,ako tie,ked som vyrastal ja. Ale osobne si myslim,ze s tymi 20 minutami to Dieg0 trochu prehnal a cele to na mna posobi ako rozpravka,hlavne ked tvrdi,ze nema ziadne sex. zazitky.Davat take navrhy babe po chvilke spolocneho sedenia a ona hned suhlasi....mno,neviem. V tomto asi zaujmem postoj "mrtveho chrobaka" Very Happy

KUA ALE VY DIAGA NEPOZNATE OSOBNE AKO JA POZNAM HO 5 rokov A VIEM CO SA OD ENHO DA OCAKAVAT A CO SA POS*** TOMUTO NEVERIM A NEVERIL BY TOMU NIK KTO HO POZNA !!! UZ LEN KOLI OTMU ZE VEDIA KTO JE DIEGO A POZNAJU HO .
*Bugi Wink

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 11:12
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:06.

*snup* (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:03
jok mno

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 20:37
Mnohe veci sa mozu zdat klamlive a su pravda alebo naopak (viz. relacia Verte, Neverte).Ja si za tym budem stat.Nemam preco klamat.Tymto by som zaujal mozno tak keby som bol s clovekom osobne ale cez net ... Shame on You .
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: st 12. červenec 2006 09:32
Takze abych prispel:

EDIT : Smáznuto, osobní důvody
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy čt 13. červenec 2006 21:46.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 7 z 11