já byla ožralá jak pes, podotýkám že to bylo poprvé kdy jsem byla ožralá, poprvé jsem měla sexuální zážitek, poprvé jsem byla ten víkend sama doma
  já byla ožralá jak pes, podotýkám že to bylo poprvé kdy jsem byla ožralá, poprvé jsem měla sexuální zážitek, poprvé jsem byla ten víkend sama doma   a poprvé jsem to ráno zjistila, co je to kocovina
  a poprvé jsem to ráno zjistila, co je to kocovina   

bylo leto... a felinka je kurev*ky mala... tod vse
 bylo leto... a felinka je kurev*ky mala... tod vse  

Dobre Ty!  No ja vzpominam ale po kazdy delsi sexualni pauze mi to prijde stejny. Jakokdyz nekde nekdo odstartuje ohnostroj a nasleduje vybuch
 Dobre Ty!  No ja vzpominam ale po kazdy delsi sexualni pauze mi to prijde stejny. Jakokdyz nekde nekdo odstartuje ohnostroj a nasleduje vybuch   

asle vsechno je jednou poprvy. Ackoli, my dva sami v nasi chate, tma a nesmely otlapkavani v kombinaci s totalni nejistotu a vzrusenim
 asle vsechno je jednou poprvy. Ackoli, my dva sami v nasi chate, tma a nesmely otlapkavani v kombinaci s totalni nejistotu a vzrusenim  

Bylo to někdy pár dní před silvestrem.. asi rok a půl zpět
 Bylo to někdy pár dní před silvestrem.. asi rok a půl zpět  Ale jináč si to ňák nepamatuju.
 Ale jináč si to ňák nepamatuju.  

)
 )