Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Rande

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:08
jendo, nekecej... už i ty?! další kámoš využívající služby nejstaršího řemesla Mr. Green Evil or Very Mad
NoArtist / NoName

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:09
podle toho, kolik těch kámošek je Slinták
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:11
drutku, počet nemusí být hlavní, pokud vypadají všechny jako ošklivky betty, z kterých to nedělá jen líčení či nejsou rozměrově xxl Mr. Green hezká holka stačí totiž i jen jedna. u ošklivých to počtem nezlepších Angel Whistle
NoArtist / NoName

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:11
Tak nevim, ale rande v kině je to nejhorší co snad může bejt Mr. Green Zvlášť když se neznáte.. to tam budete 2 a půl hodiny koukat na film, pak si možná o tom filmu pokecáte a pudete domu... d'oh!

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:12
muška, houby - on po nich bude dva a půl hodiny lízt a cucat se s nimi Whistle Angel
NoArtist / NoName

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:13
mi-ko: já jsem narážel na to, že ho to má stát jen stovku. a koupit lístky pro partu holek, tak to za kilo asi nepůjde Not Talking

budde jí vysávat mozek z palice... Magor
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:16
aha, jj to poleze dost do peněz, pokud je máš pozvat Mr. Green v Praze to máš minimálně za 130 lístek, ale ber spíš 180, protože tě na isic nechají koupit jen jeden lístek Angel to bude levnější opravdu už ten bordel Shhh tak tě možná chystají jen parádně natáhnout a využít Think nepůjdou samy (nikdo je nepomluví, nebudou se muset potom bát jít domů) a ještě zadarmo, protože jim nějaký trouba zaplatí lístek Laughing
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:19
Tak to fakt nehrozí... Já právě ukecávam tu jednu holku, abychom se konečně setkali a ona že prý v neděli jde s kámoškama do kina, tak jedine, že bych šel s nima. Ale jinak bohužel souhlas s Mouchou... Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:24
tak ať ona do toho kina nejde a ty ostatní rebeky ať si jdou kam chcou. hlavně ať vám dvěma nedělají lampy Exclamation

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 20:24
tak si dej velmi jednoduchou podmínku: po kinu musíme spolu (=my dva) zajít na panáka, jinak nejdu
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 6 z 12