Zasláno: čt 23. únor 2006 20:00
Dostává mě, jak "dokazují" to, že by nemohli stihnout tolik kremací. Ty vole! Si myslíš že by jednoho nestihli za 20 minut? Jsi fakt tak tupej nebo co? Za prvý: Ty lidi vážili tak 3x míň než běžnej člověk co jde dneska na kremaci. Za druhý: Si myslíš že spalovali úplně všechno? že se s tim srali jako dneska, kdy to chce mít každej co nejlíp provedený? Spálili co šlo, a zbytek si vodvezli na náklaďáku a vyhodili.
Bugi: Dobře, jasně, co tvrdí Židi, je přece jedno, oni tam sice prožívali největší hrůzu svýho života a proto si všichni začali vymejšlet že jo? Zkus si zalýzt na pár let do Osvětimi,projdi si peklem, a pak si zkus ještě vymejšlej, jak Němce co nejvíc zdriskreditovat. Myslíš že to nemohli stihnout? Tak mi to dokaž. Vem si stroj času, jeď se tam podívat, a můžeš si je klidně přepočítat......(jasně že museli mít trochu zkreselenej pohled,ale ne o tolik)...mám pro tebe radu, zajdi si do nějakýho archivu, a spočítej si, kolik dobytčáků plných Židů odvezli do koncentráků. Potom se podívej na seznamy mrtvých v Ruských koncentrácích. Tam jich totiž zařvalo víc.. takže si lehko spočítáš, kolik jich díky Němcům zařvalo.
Tyhle lidi, co vymysleli takovou hovadinu, mě serou ze všeho nejvíc, jak vůbec můžou kibicovat když tam nebyli sakra, když to nezažili?! Vždyť ten Hitler byl vlastně docela hodnej člověk že jo? Za padesát let tady už žádní svědci nebudou, takže lidi úplně přestanou věřit že se to vůbec stalo. Jak k tomu přijdou lidi co tu hrůzu zažili? Víte sakra, vy chytráci jak jim je? Ku**a tohle je fakt nechutná doba, je mi z toho na blití.
Fakt se omlouvám za ty výrazy, ale když si tohle přečtu, začne se mi vařit krev v žilách a nad tou imbecilitou se mi začnou třást ruce.