Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Řídil jsem to!!!!!!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 13:24
těch 200k km je reálných, ne stočených... Ale když myslíš, že htp je dobrý, tak si to kup, ale my tě varovali.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 14:49
jo v pohode Wink

jako je pravda že som povodne chcel 1.4mpi alebo 1.9 D , TD , TDI , SDI
ale znížim na na haťapaťa a keby sa mi moc nelubilo predam ho ešte aj zo ziskom a kupim si niečo iné Wink
Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 15:38
To obdivuju i dneska lidi co kupujou 2 roky starý auta za 250k tak si myslí, že to auto bude mít naježděných 10tis. km, jsi kupte nový za milion, chytráci.

A nevim co čekáš, že 7 let starý auto bude za 50k jak nový? Brick Wall A k SDIčku...škoda mluvit, ono se moc český auta nevyplácí kupovat, jsem nedávno vidět 1generaci RSka fábie, za 200k z roku 2004-2006, proč by to někdo kupoval když nový je za 500?
Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 15:56
až si budete sami kupovať svoje auta , diely , servis , palivo a pod. zmenite nazor

až budeš thomson a pod mať najazdene tolko čo ja a budeš chodiť do autoservisu pomahať tak pochopíš rozdiel aky je medzi novym a starym , vybehaným (200tis a viac) a zánovným (20tis km) , a medzi výkonným a slabým motorom ....

rozdiely su v poruchovosti , cene auta a dielov , a celkoveho komfortu jazdy a bezpečnosti

tiež niesom nadšený že to bude zrovna HTPčko ale ked mi povedal chalan ktory robi servis x rokov a v danom kuse viezol že to auto je v potešujucom stave tak mu verím , stále to môžem predať a kupiť iné ak by to bolo moc zlé a teraz už skoro vobec nejazdím tak si nebudem kupovať auto za všetky prachy ktore mi môže niekto aj ukradnuť alebo ked ho vyburam sa nedoplatím

napriklad vieš kolko stojí jedna triska na dvojkovu oktavku 1.9TDi ? no nejakých 600€ , a vieš za kolko viem zohnať komplet hlavu na HTPčko ? 200€ nova original , takže ake auto mi odporučiš ako chalanovi ktory zaraba 500-700€ mesačne hmm ??
Obrázek

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 18:35
Až si budu kupovat svoje auto a díly a servis a palivo, tak budu koukat o mnoho víc na výkon a design. Protože jak jízda v něm, tak pohled na něj musí být radost. Very Happy
Nevím kolik máš najeto ty, třeba i o něco míň než já, ale vsadil bych svou sbírku siemensů že rozhodně ne v tolika autech. Proto taky vím, že i když třeba za rok budu v přepočtu na kč "zarabat" podobně, rozhodně si nekoupím Škodovku, natož HTP, protože to je hrůza i když je to nové.
To já jenom jestli tím apod. myslíš mě Wink .

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 19:22
novis: to bylo myšleno na thompsona... takovej klasik tady Mr. Green

thompson: nájezd auta 50k je skoro nic, to by to auto mohlo ještě být v dobrým stavu, pokud člověk není vyloženě prase...

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 19:38
Já právě tohle tvrdím, zvlášť když máš 50k nemůžeš chtít auto s najetým 1km, proto taky říkám, že 2-3roky starý auta mají naježděných 200k uplně běžně, to akorát blbec od nás si myslí jak je chytrej a jeho peníze strašně hodnotný že dostane nový auto se slevou 1mil.Proto se u nás u ojetin stáčí kilometry, protože jsou lidi uplně blbý.

Palučko: Sice cca vím kolik stojí tryska, ale nevím proč tohle řešíš, jelikož tryska se ucpe většinou nekvalitním palivem, pokud do toho nebudeš lít olej tak to ani řešit nebudeš.Kdežto novou hlavu na malý vyběhaný 1.2HTP budeš asi potřebovat, protože pochybuju že motor hnaný neustále do vys. otáček, aby trochu jel vydrží dýl jak 50tis. Nemluvě o tom kolik projezdíš.

Jinak doporučuju přečíst si nějaký dlouhodobý testy (100tis. km.) v Autotipu a zjistíte, že ty rozumný značky, ostatně většina v testech ztratila za 100tis. 1HP, což je v chybě měření a dílencky jim nic nebylo.
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 19:44
thompson: 3 roky starý auto a 200k km = 66k km za rok.... to je 5k za měsíc... to je 300km každý pracovní den. To bys musel jezdit jako taxík, abys toto najezdil... Až budeš jezdit svým, tak něco říkej....

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 21:21
ano je to pravda , že niektore auta maju najazdenych veľa km za kratky čas , nedavno sme robili rozvody na passate 2010 pretože už mal 120tisíc km , ale to bolo pana podnikatela ktory pendloval nemecko hore dole

a hej možno budete zarabať tolko čo ja ale ja si platim najom stravu a všetko sám což ma finančne znevyhodnuje oproti chlapcovi ktory byva v rodinnom baraku s rodičmi a ešte aj dlho bude a má každý deň všetko "zadarmo"

dalej ja mám obbmedzený rozpočet na auto tak sa snažím za čo najmenej kúpiť čo najlepšie , momentalne som nezamestnaný a idem kupovať auto ktoré bude stáť toľko čo všetky výplaty za pol roka , pri mojom priemernom zarobku doteraz , a jedna hrdzavá starina mi stačila až až
novis: mám najazdených 40.tis km za dva roky a to som väčšinu toho bol študent a každý deň som jazdil bratislava - moje mesto a pod. dialnice velmi vynimočne , auta na ktorych som jazdil okrem svojho : smart fortwo , fabia 1.4MPi , dodávka , felicia , renault 19 , multicar , peugeot 307 , a určite som ešte niečo zabudol
Obrázek

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 19. březen 2011 22:40
Tak já mám najeto za rok a kus (s čím jsem se krátce projel ječtě bez papírů, nepočítám Shhh ) cca 20 - 25k km - pár dlouhých štrek (Praha -> Le Mans a zpět, Praha -> Italské Dolomity...), hodně v rámci čr (150 km tam, 150 zpátky...) atd... A auta? Peugeot RCZ, BMW 530d kombík, Superb (greenline - nic moc), Renault Clio RS Gordini, Twingo RS Gordini, Hybridní Lexus GS 450h (ten typ si nejem jistý), Opel Antara, Subaru WRX STI, předevčírem Fiat 500, dneska Peugeot 508... zmiňuješ nějakou dodávku, tak jsem si vzpomněl na Renault Master a ještě nějaký užitkový opel... samozřejmě není každý (v průměru) týden až dva posvícení, takže i fabii Rolling Eyes , nějakého golfa nebo malé volvo... a spoustu dalších nic moc aut, na které jsem zabudol... ale lehce nadpoloviční většinu z koláče ujetých km má určitě rodinná Octavia 1.9 TDI Wink

Ale uznávám, že nájem a jídlo v plné výši si ještě nějaký pátek nebudu muset platit, to je fakt....

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 11 z 19