Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Říznutí při holení

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství

Holím se

Hlasování není časově omezeno.
žiletkou:
55% 55% [ 26 ]
strojkem:
29% 29% [ 14 ]
neholím se, šlapu si na vous:
0% 0% [ 0 ]
neholím se, jsem ještě holobrádek:
14% 14% [ 7 ]
Celkem hlasů : 47 / Hlasujících: 47
Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 29. leden 2006 11:15
S tim gillete : Docela me prekvapilo, ze idealni doba vlhceni pred holenim je 3 minuty Rolling Eyes to ja vlhcim tak 30sec Whistle .

Jinak, v tom FAQ me zaujalo, ze nekoho napadne pujcit ziletku partnerce, to ja bych se asi nemoh holit nezim, cim si predtim moje holka holila fazolu Slinták Slinták
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 29. leden 2006 11:50
Já se taky holil donedávna žiletkama, nejprve shora dolů a pro hladší efekt zdola nahoru. Pořezal jsem se hodněkrát, ale z vlastní zkušenosti vím, že na to je nejhorší balzám po holení. Ten je prej tak jemnej, že neštípe, ale když ho dáte na malou ranku, tak tu krev nezastavíte. Nevím proč, ale ten tu krev snad vysává schválně. Já ty pořezaniny řešil tak, že jsem ranku zamazal krémem, ten to ucpal a taky podpořil regeneraci... Whistle Think

Jinak teď už se holím strojkem a zatím jsem se s ním neřízl ani jednou, ale ještě to s ním asi moc neumím, bo mi trhá vousy... Embarassed Angel
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: ne 29. leden 2006 12:21
Trhá ti vousy? A nekoupil sis omylem depilátor? Think Mr. Green

Mám doma Philips Philishave se se třema hlavicema ale přešel jsem od něj zpátky k žiletkám. Nejvíc mě na něm štvalo to, že delší vousy moc nechtěl brát, taky mě občas pěkně škubal a jako poslední věc - je to akumulátorová verze, takže se musí pořád dobíjet. Když jsem na to někdy zapomněl a uprostřed holení aku došel, byl jsem na mrtvici. Zase má tu výhodu, že se hodí na cesty - nabitý vydrží celkem dlouho.

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: ne 29. leden 2006 13:50
Tak jsem se právě holil a zase jsem se neříznul, možná to je tím, že se se holim po, nebo při koupání, tak mi obličej a vousy hodně navlhnou a jde to pak jedna radost

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 29. leden 2006 14:32
lion napsal:

Mám doma Philips Philishave se se třema hlavicema ale přešel jsem od něj zpátky k žiletkám. Nejvíc mě na něm štvalo to, že delší vousy moc nechtěl brát, taky mě občas pěkně škubal a jako poslední věc - je to akumulátorová verze, takže se musí pořád dobíjet. Když jsem na to někdy zapomněl a uprostřed holení aku došel, byl jsem na mrtvici. Zase má tu výhodu, že se hodí na cesty - nabitý vydrží celkem dlouho.

Co máš za typ? Já HQ 6707 a nemuzu si moc stěžovat... Pravda na sucho mě to moc nenadchlo, ale na mokro + ten balzám je to v pohodě. Pravda, na žiletky to nemá, ale zase je to pohodlnějíš, rychlejší...
Veselé Vánoce!

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 29. leden 2006 22:25
sem tu dva dny nebyl, tak to vemu postupně.

* používám Gilette Gel a Mach3Turbo žiletku. Balsám po holení Nivea kdesi cosi.

* holím se napřed dolů a pak nahoru - tím se oholí i to, co prvnímu tahu uhnulo a ještě v opačném směru - dokonale hladké

Zkoušel jsem na to taky balsám, ale výsledek 0,0nic

Alkohol se mi na to dávat nechce - půlka by ho skončila ve mě a pak bych z koupeny nevylezl :D Ale slivovičku nemusím, tu bych na to mohl dát.

Ale zkusím ten Kamenec - jen se dostat do drogérie ;)

Nejhorší jsou řezy příčné a dlouhé, tedy povedlo se mi říznout asi 3cm ve vodorovném směru - to bylo teprve :D
Obrázek

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 30. leden 2006 00:48
2 busch: Já mám asi pradědečka toho tvýho strojku, má označení Philishave 2610 a je jen na suché holení - mám ho už cca 5 let.

Ten tvůj strojek mě zaujal v reklamě, tady bych věřil tomu, že zvlhčený vousy netahá. Holt, pokrok (naštěstí) nezastavíš Wink Asi budu muset upgradovat strojkový park Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 30. leden 2006 09:36
Jedno upozornění. pokud přecházíte ze strojku na žiletku a obráceně, je nutno počítat s přechodným krvavým obdobím!!!!! Ksichtík si musí zvyknout. Nejhorší je to ze žiletek na strojek. To je fakt hustý. Já to nerozdejchal a šel ksem zpět k žiletce.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 30. leden 2006 11:32
přechod teda zatím neplánuju :)
Obrázek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 30. leden 2006 13:18
Beat napsal:
Jedno upozornění. pokud přecházíte ze strojku na žiletku a obráceně, je nutno počítat s přechodným krvavým obdobím!!!!! Ksichtík si musí zvyknout. Nejhorší je to ze žiletek na strojek. To je fakt hustý. Já to nerozdejchal a šel ksem zpět k žiletce.

A není to přesně obráceně? Já přešel ze žiletek na strojek v pohodě, u strojku psali, že pokožce trvá cca 2-3 týdny, než si zvykne a že pak je holení dokonalejší... Think Těžko říct, já moc změnu nezaznamenal. Angel
Ale krvácení žádné... Whistle
Horší bylo, když jsem se holil strojkem (ansucho samozřejmě) a ve spěchu jsem vynechal jedno místečko a vyčistil strojek, ale pak jsem si toho všiml a chtěl to doholit žiletkou a ta samozřejmě i po namočení děsně škubala... Anxious Embarassed
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství
Strana 4 z 16