Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Rock

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 27. únor 2007 21:30
mě to tak připadá. a nebo mě zas někdo mystifikuje. teď zrovna posluchám rádio hey přes net a tak jsem se k té hitparádě dostal. to rádio je rock-metal.
takže si jsem zas naletěl. když se an to pořádně dívám, tak tu hitparádu organizuje někdo jiný. asi dement, když tam dal trotl-hotel
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 27. únor 2007 21:33
mně právě zarazilo, že kdyby to byla rocková hitparáda, co tam dělá Shakira, Pink, Mattafix, Zbyněk Drda a další (hlavně TH Mr. Green )

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 27. únor 2007 21:35
to je tak, jak chceš najet na nějaký odkaz a lezeš tam přes stoomrdesát jiných stránek
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 1. březen 2007 13:22
Klikněte na odkaz v mém podpisu a můžete přes net poslouchat KVALITNÍ rockové rádio!!!!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 1. březen 2007 21:56
mé logo mluví za vše...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 19. březen 2007 16:51
zkopíruji sem jeden článek! Snad jste ho znali!

citace:
Legenda Českého bigbítu v rockovém nebi
19. 3. 2007

S lítostí musíme oznámit lidu rockovému, že Franta Kotva už nenaladí ani jednu ze svých kytar, aby potěšil naši bigbítovou duši. V noci z 18.03. na 19.03. podlehl nemoci.

19zlutypeskotva.jpgNeodmyslitelná opora Žlutého psa kytarista František Kotva se narodil 15. května 1952 v Praze. Po prvotním působení v zábavových kapelách Variace a Markýz John přijal angažmá u zpěvačky Evy Hurychové v její doprovodné kapele. Poté byl členem skupiny Heval, kde působil po boku Jany Kratochvílové až do její emigrace v roce 1983. Podstatnou část osmé dekády strávil ve svérázné a velmi úspěšné skupině Tango, aby po jejím rozchodu přijal na čas místo v doprovodné formaci Marcely Holanové. Na prahu 90. let se opět vrátil do řad Žlutého psa, kde působil dodnes. A odtud si v letech 1995-6 odskočil k Ivanu Hlasovi and His Boys nebov době nedávné k vlastnímu projektu L.L. Jetel. V počátcích jeho muzikantské dráhy ho nejvíc ovlivnili kytaristé Pavel Váně, Václav Veselý, Zdeněk Juračka, Radim Hladík, František Francl a Max Preser, ze zahraničních pak Peter Frampton, Alvin Lee, Jimi Hendrix a řada dalších. Od první poloviny 90. let se také intenzivně věnoval koncertní produkci a občas i produkci studiové.

/pro Muzikus Ilja Kučera ml./

Ať Ti to Franto ladí i tam nahoře!

Všichni Beaťáci

Obrázek
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 19. březen 2007 19:03
žlutého psa znám a líbí se mi, ale z muzikantů znám jen hejmu. ale i tak je škoda každého dobrého bigbeaťáka

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 20. březen 2007 21:52
Skoda je kazdy dobry duse a bohuzel se dostavame do doby,kdy nasi "detsti" idoli uz nejak starnou Sad lide odchazi...nechme je aspon v sobe.
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 22. březen 2007 21:30
http://www.novinky.cz/kultura/rolling-stones-vystoupi-v-cervenci-brne_111914_nu45j.html

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 23. březen 2007 13:44
Tak další ze zakladatelů českého rocku zemřel Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Brick Wall Brick Wall Brick Wall Osobně jsem ho znal. Velice dobrý chlap!

Zemřel výtvarník a hudebník Jan "Jeňýk" Pacák
Jen žádnou paniku!!!!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 9 z 13