Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 17:30
na mě jsou ajsíci už trochu tvrdší. moc je neposlouchám. raději hardrock nebo speed metal
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Včera jsem s inankou byli na bezva akcičce. Beatova síň slávy. Byl tam uveden in memoriam Jiří Dědek Šindelář, za skupiny Visací Zámek a jako zpěvák Lou Fanánek Hagen. Začalo to vzpomínkou na Dědka. Olda Říha se rozjel a dokonce šplhal po sloupech osvětlení. Visáči to rozjeli a když se pak někdo přestrojil za Klause a důtkama bil papírovou postavu Paroubka tam hala jen řvala smíchy a nadšením. No a veršík věnovaný Paroubkovy: "Čurák zůstane čurákem, ikdyž se mu někdy postaví" tak to nelze popsat! Zahráli pár skladeb od Tří Sester a střídání kapel proběhlo ve společném provedení Traktoru od Visáčů. Vzpomínalo se i tragicky zesnulého Frantu Sahulu. fanánek zpíval i hodně staré písně, i z dob kdy seděl za bubnama.
Mělo by to být natočené na DVD, ale kolik toho nechají neví asi nikdo, ale atmosféru u toho nezažijete. Kdo nebyl, prohloupil.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 31. srpen 2009 00:02
Konečně topic pro mě Tak mě tu nenechte si povídat samotného. Dělal jsem do mobilu rockový mix na cesty. Teď přemýšlím, co ještě vypálit do auta za céda, aby to mohla poslouchat i starší generace a nebylo to táhlé nebo naopak místo zpěvu jen řev
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.