Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Siemensmania

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 52, 53, 54  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: čt 12. srpen 2010 22:49
První založil rattle-snake na základě informací odsud z fóra VSN, dokonce z tohohle topicu, které také někdo smázl.
Druhý já, protože jsem chtěl vědět co se děje. Nedozvěděl se nikdo nic, a to do toho mého někdo napsal že to moc hrotim, že by vedení určitě infomovalo... Jak informovalo vidí teď každý, komu se zachce kouknout se na SM. Dva dny.

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: čt 12. srpen 2010 22:53
Jestli je tohle konec SM tak je hnusnější než co mě kdy napadlo Sad
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

48 232,- VK
Zasláno: čt 12. srpen 2010 23:43
Mě se líbí jak všichni nadávají na adminy a vedení SM přitom od nás nikdo nic neví. Jediný člověk, který něco ví je Whitek, kterému od už jeden nejmenovaný člověk psal SMS, ale zatm se nedostalo odpovědi. Stále hledáme problém a zkoušíme získávat nové informace. Zítra zkusím telefonické spojení s Whitekem a zkusím zjistit co se vlastně děje.
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

mucasco (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: čt 12. srpen 2010 23:46
Hned jak bude Jiri.Sko na icq, tak ho kontaktuju. Tohle snad nebude konec Siemensmanie a jestli jo, tak by mě to hodně naštvalo. Ani ne tak konec, jako to, že nás o tom nikdo neinformoval......

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

48 232,- VK
Zasláno: čt 12. srpen 2010 23:50
Jenže ani Jiri.sko nic neví dnes jsem s ním mluvil. Nikdo nikoho neinformoval. Pokud si myslíte, že jste o něco ochuzeni tak jste na omylu. Nikdo nic neví a pokud někdo ví trochu víc tak to je Whitek jen mu nevolejte všichni ať z nás nezešílí zítra mu zavolám a napíšu sem výsledek.
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 01:02
Whitek ma určite dôvod na to že siemensmania nejde , pochybujem že znej robí kedysi propagovaný m-tuning.cz ktory sa mi pacil ale neveril som že sa bude realizovať kedže už vtedy pred dvoma rokmi bola kríza a tento rok ? zraz siemensmanie ? asi ťažko , chlapci kto bol minulý rok bol na poslednom oficialnom zraze SM
Obrázek

blacksvk (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 09:43
ak je problem v hostingu, tak by sme mohli skusit poziadat o freehosting od websupportu, ty ponukaju hosting zadarmo aj pre taketo portaly. viac tu > http://freeweb.sk/hosting-zadarmo/informacie

citace:

Kto môže získať hosting zadarmo?

* nádejné začínajúce webové projekty
* dobre fungujúce nekomerčné projekty, ktorým nestačí terajší webhosting
* nádejní webdizajnéri, programátori, grafici, umelci
* weby kultúrnych podujatí a inštitúcií (koncerty, divadlá, festivaly...)
* neziskové organizácie
* občianske združenia

Čo od nás dostanete
Poskytujeme zdarma náš komerčný produkt unlimited hosting, získate ho v rovnakej kvalite, ako platiaci klienti, vrátane plnej technickej podpory.
Unlimited hosting zahŕňa:

* neobmedzené miesto pre Vašu prezentáciu
* neobmedzený počet subdomén
* neobmedzený počet emailových kont
* kvalitný Webadmin na správu Vášho konta
* podpora skriptov: PHP, PHP5, PERL, RUBY
* SEO positiv nastavenia (mod_rewrite, štatistiky...)
* rôzne ftp kontá na rôzne adresáre

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 09:54
blacksvk: jak už tu bylo napsáno, je to hodně GB dat a hlavně velká databáze... ale zkusit to můžete...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

rattle-snake (0)
Anonymní

0,- VK

několik vět

Zasláno: pá 13. srpen 2010 10:05
V noci jsem se vrátil z týdenní rekreace a naplnil se, bohužel, ten nejčernější scénář, který přicházel v úvahu - SiemensMania bohužel nejde a to, podle příspvěků tady, už několik dní. Musím sdělit, že mě překvapilo, jak rychle k tomu došlo, nenapadlo by mě, že už za pouhý týden se stane to, o čem jsem se snažil mezi komunitou vyvolat diskusi. Musím souhlasit se všemi argumenty svých přátel (mucasco, NoviS...) ohledně přístupu k celé komunitě SiemensManiaků ze strany těch nahoře (nevím, kdo, co a jak, jen se zde propírá jakýsi Whitek). Je třeba také sdělit, že administrátoři SM v žádném případě nejsou vinni jakýmsi dilentantstvím, neschopností informovat, atd., protože jak je dobře znám, udělali by vše pro fungování SM, jsou to lidé na spravném místě - s Jirkou jsem to řešil přes ICQ než jsem odjel, a nevěděl vůbec o ničem, co by nasvědčovalo něčemu takovému. Na straně lidí, spravujících SM žádné pochybení tedy není. Pochybení je na straně těch, kteří se rozhodli hodil přes palubu SiemensManiaky včetně jejich adminů, naprosto bez skrupulí. Doufejme, že situace a vyřeší a není tak zlá, jak vypadá, pokud ovšem dojde k definitivnímu konci SiemensManie tímto způsobem, bez účasti těch, kteří jí udržují při životě ať správou nebo příspvěky, je to sprostota a plivanec do tváře nám všem. Minimum, které by spoustu věcí objasnilo, by bylo sdělení seriózních informací, nechápu, že už několik dní neví nikdo nic, ačkoliv neznám samozřejmě okolnosti situace. Ale už to, že byly mazány topicy, kde se o tomto mluvilo, no nezlbte se na mě, ale to prostě smrdělo, a hodně. Tento způsob jednání já neuznávám. Já na jedné straně chápu a nechci o tom nějakým způsobem spekulovat, jak je náročný provoz takovéhoto webu finančně atd. Nicméně tady jde především o tu komunikaci. Jako kdyby fotbalový klub a jeho vedení vůbec nezajímali jeho fanoušci...Prostě do jisté míry o nás bez nás. Může být tvrzeno, že přeháním, ale toto byl jediný přístav fanoušků Siemensu v ČR a SR, to co nás spojovalo, prostřednictvím čeho jsme komunikovali... Dokonce web i s menzinárodním věhlasem, a ten má teď takto potupně šmahem zmizet? Co ti, kteří chodí na SM již léta, neznají VySemNesmíte, kde se to řeší, co ti si myslí? Co ta hromada úsilí a práce, která se za několik let existence SM nakupila? Co ta sposuta dobrých rad? Co sraz? Co soutěž? Proč....?

rattle-snake (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 10:18
Chtěl bych také sdělit, že jsem přirpaven se dle svých možností podílet na případném znovuobnovení SiemensManie.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 37 z 54