několik vět
Zasláno: pá 13. srpen 2010 10:05
V noci jsem se vrátil z týdenní rekreace a naplnil se, bohužel, ten nejčernější scénář, který přicházel v úvahu - SiemensMania bohužel nejde a to, podle příspvěků tady, už několik dní. Musím sdělit, že mě překvapilo, jak rychle k tomu došlo, nenapadlo by mě, že už za pouhý týden se stane to, o čem jsem se snažil mezi komunitou vyvolat diskusi. Musím souhlasit se všemi argumenty svých přátel (mucasco, NoviS...) ohledně přístupu k celé komunitě SiemensManiaků ze strany těch nahoře (nevím, kdo, co a jak, jen se zde propírá jakýsi Whitek). Je třeba také sdělit, že administrátoři SM v žádném případě nejsou vinni jakýmsi dilentantstvím, neschopností informovat, atd., protože jak je dobře znám, udělali by vše pro fungování SM, jsou to lidé na spravném místě - s Jirkou jsem to řešil přes ICQ než jsem odjel, a nevěděl vůbec o ničem, co by nasvědčovalo něčemu takovému. Na straně lidí, spravujících SM žádné pochybení tedy není. Pochybení je na straně těch, kteří se rozhodli hodil přes palubu SiemensManiaky včetně jejich adminů, naprosto bez skrupulí. Doufejme, že situace a vyřeší a není tak zlá, jak vypadá, pokud ovšem dojde k definitivnímu konci SiemensManie tímto způsobem, bez účasti těch, kteří jí udržují při životě ať správou nebo příspvěky, je to sprostota a plivanec do tváře nám všem. Minimum, které by spoustu věcí objasnilo, by bylo sdělení seriózních informací, nechápu, že už několik dní neví nikdo nic, ačkoliv neznám samozřejmě okolnosti situace. Ale už to, že byly mazány topicy, kde se o tomto mluvilo, no nezlbte se na mě, ale to prostě smrdělo, a hodně. Tento způsob jednání já neuznávám. Já na jedné straně chápu a nechci o tom nějakým způsobem spekulovat, jak je náročný provoz takovéhoto webu finančně atd. Nicméně tady jde především o tu komunikaci. Jako kdyby fotbalový klub a jeho vedení vůbec nezajímali jeho fanoušci...Prostě do jisté míry o nás bez nás. Může být tvrzeno, že přeháním, ale toto byl jediný přístav fanoušků Siemensu v ČR a SR, to co nás spojovalo, prostřednictvím čeho jsme komunikovali... Dokonce web i s menzinárodním věhlasem, a ten má teď takto potupně šmahem zmizet? Co ti, kteří chodí na SM již léta, neznají VySemNesmíte, kde se to řeší, co ti si myslí? Co ta hromada úsilí a práce, která se za několik let existence SM nakupila? Co ta sposuta dobrých rad? Co sraz? Co soutěž? Proč....?