Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Siemensmania

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 52, 53, 54  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
48 232,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 10:55
Tak jsem tu pro vás ztjistil pár nových informací. Whitek je v zahraničí a má vypnutý telefon. Kontaktoval jsem jiného člověka se kterým spolupracuje a získal informaci, že SM je vypnutá kvůli nějakému přezížení serveru. Ve středu se Whitek vrací do ČR a začne pracovat na přesunu SM na vituální server a po přesunu bude SM opět funkční předpokládaný výpadek se odhaduje do konce týdne prosím vás tedy o strpení až bude SM opět v provozu. V případě nějakých bližších dotazů mě můžete kdykoli kontaktovat.
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 12:33
Téééda, jedno fórum a jak je obestřeno tajemstvím! Už jen čekám kdy příjde Mulder a Scullyová Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 13:14
Cherokee007 napsal:
Mě se líbí jak všichni nadávají na adminy a vedení SM přitom od nás nikdo nic neví. Jediný člověk, který něco ví je Whitek, kterému od už jeden nejmenovaný člověk psal SMS, ale zatm se nedostalo odpovědi. Stále hledáme problém a zkoušíme získávat nové informace. Zítra zkusím telefonické spojení s Whitekem a zkusím zjistit co se vlastně děje.
Nešlo tohle napsat rovnou na SM, místo mazání topiců? Prostě že ten, Whitek, kdo zajišťoval SM ve své firmě hosting dal přednost byznysu, vy*ebal se všemi co se o SM starali, ale že se hledá problém, řešení...? Pak si myslím, že by nikdo na vedení, které doposud odvádělo výbornou práci, nenadával.

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 13:42
Jsem teda zvědavý co bude příští týden jestli pojede nebo ne.
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

48 232,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 15:35
NoviS napsal:
Cherokee007 napsal:
Mě se líbí jak všichni nadávají na adminy a vedení SM přitom od nás nikdo nic neví. Jediný člověk, který něco ví je Whitek, kterému od už jeden nejmenovaný člověk psal SMS, ale zatm se nedostalo odpovědi. Stále hledáme problém a zkoušíme získávat nové informace. Zítra zkusím telefonické spojení s Whitekem a zkusím zjistit co se vlastně děje.
Nešlo tohle napsat rovnou na SM, místo mazání topiců? Prostě že ten, Whitek, kdo zajišťoval SM ve své firmě hosting dal přednost byznysu, vy*ebal se všemi co se o SM starali, ale že se hledá problém, řešení...? Pak si myslím, že by nikdo na vedení, které doposud odvádělo výbornou práci, nenadával.

Jedinej kdo nadává si ty a nešlo to napsat dřív kdyby si uměl číst místo věčnýho říkání co je špatně, tak si jistě pochopil (i když nevim jestli na to máš inteligenci možná proto to píšeš protože číst asi umíš), že sem ty informace dostal dnes. Jinak Whitek nic špatnýho neudělal. Mají tam 4 jiné projekty, které jsou důležitější a můžeme být rádi, že tam SM je protože kdyby byla jinde tak by už dávno nebyla protože nejsou peníze a Whitek to tam dal ze soucitu a přitom se na nás moch vykašlat a SM by tu už dávno nebyla, ale tohle holt někteří slabší jedinci nevidí. Musel jsem to napsat třeba se zamyslíš a necháš si napřed něco vysvětlit, než začneš říkat ostatním, že jsou blbci.
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 14. srpen 2010 11:42
Cherokee Cherokee... Shame on You Jakože jsem ve svých postech ani jednou nepochyboval o něčí inteligenci, natož abych komukoli říkal, že je blbec, teď o té tvé vážně pochybuji. Jediný, kdo tady dělá z někoho blbce jsi ty. Ty informace byly na SM už více než před týdnem, proto nevím jak můžeš napsat, že jsi je dostal včera Exclamation A jediné, co já stále vytýkám, je to, jak vedení SM s těmito informacemi naložilo (tutlalo). Jediný jsem asi proto, že jsem jeden z hodně mála, kdo viděl rattle-snakem založený topic na SM. To, že Whitek má (měl) SM ve své firmě pouze ze své dobrovole je mi dávno jasné, na to jsem toho na SM fóru načetl dost, když už to umím. Ale na druhou stranu nemůžu říct, že neudělal nic špatnýho. Stačilo jen na SM včas napsat - Sorry, ale v mé firmě už není pro neziskovou stránku bez budoucnosti místo, takže pokud se nenajde místo jinde, SM bude muset brzy skončit. Každý, kdo má alespoň slepičí mozek, by to pochopil. Toť vše.
edit:// Musím ještě uznat, že posledním postem už jsem si rýpnout nemusel.

Jiri.Sko (0)
Myš
Myš

31 760,- VK
Zasláno: so 14. srpen 2010 13:20
Stávající výpadek je zapříčiněn přetížením SM, a proto byla dočasně odpojena, aby neohrožovala další projekty, tečka. Tady asi není co víc vysvětlovat.

A teď k druhému problému, a to, prosáknutí zprávy od Whiteka. Byla to pouze interní zpráva, takže v okamžiku, kdy se domluvíme co a jak dál (tzn. ve středu nejdříve), budou o tom uživatelé informováni. Rozhodně nechceme nikoho "hodit přes palubu", takže pokud bude SM donucena změnit hosting, budeme se snažit najít jiný nejvhodnější. Ať tak či tak, SiemensMania určitě poběží dál.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: so 14. srpen 2010 15:00
preťaženie ? a čím ? , no nevadí - túto správu nebaštím ale rešpektujem že su problemy z hostingom , šak môžme dakovat whitekovi že sa volakedy ujal SM aby mohla frčať dalej
Obrázek

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 14. srpen 2010 15:08
Řekl bych že Jiri.Sko nemyslel přetížení SM ( Mr. Green kéž by Pray ), ale přetížení serveru, na kterém SM je Wink

rattle-snake (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: so 14. srpen 2010 16:37
Možná bylo záhodno pověsit nějakou hlášku o dočasné nedostupnosti SM. Působí to přívětivěji, než strohé chybové hlášení a ti, c na SM chodí a VySemNesmite neznají, se nezaleknou, co se s jejich oblíbeným webem děje Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 38 z 54