romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Zasláno: so 22. červenec 2006 23:23
Jestli někdo operuje ježděním na červenou, je to špatně. Přejíždění plné čáry je špatné tam, kde ta čára má smysl, ale ruku na srdce, není dost úseků, kde člověku nutně musí připadat, že se silničárům jenom nechtělo dělat přerušovanou čáru, protože plná je jednodušší?
A ohledně rychlosti. Běžně snad nikdo nehodlá ve městě schvalovat 80km/h. Všichni mluví o rozmezí 50-60. A pokud je zapomenutá 50 na čtyřproudovém obchvatu města, pak i tam jde proti zákonu, který zde překročení rychlosti nekompromisně postihuje, protestovat.
Já říkám pořád, že tento zákon je opravdu špatný, protože si příliš došlápl na běžné a průměrné řidiče, které vystrašil a vynervoval. Piráti silnic se smějí dál. Tento zákon podle mně nebyl potřeba - stačilo na piráty použít paragraf o obecném ohrožení a mohli skončit v nejhorším případě i s podmínkou nebo v base, pokud by pokračovali dál.
Dosavadní snížení nehodovosti je neprůkazný důkaz kvality zákona. Podle mě se nehodovost brzo vrátí tam, kde byla. Lidi u nás hlavně neumí řídit a to je žádný zákon nenaučí.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..