Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Silniční zákon" -schválené změny

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 24. červenec 2006 21:39
2 Romulus: Jsem už natolik zhnusenej praktikama našich policistů a politiků, že už jsem ztratil veškerou sílu a chuť obhajovat nový silniční zákon. Tohle je přece padlý na hlavu. d'oh!
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 24. červenec 2006 21:46
Dnes...téměř rovná silnice,všude jste na hlavní,jedinej přechod stovky metrů daleko a jakejsi důchodce s Puntem se vleče 40km/h v levém pruhu.Při první příležitosti jsem ho musel zprava předjet...na tohle fakt nemám nervy (a to mám jenom 120tku,s ní se moc hrr jezdit nedá). Brick Wall

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: st 26. červenec 2006 00:09
Tak mě dneska změřil ručním radarem Městský policista na 40. Já jel asi 38. To jsem ale vzorný řidič, co? Applause A to jsem jel s velkou dodávkou zn. Iveco. Ale nejvíc se mi líbí jak jsem toho dosáhl: protijedoucí řidič dodávky mi rukou naznačil, že mám spomalit. Veřejné díky jemu i ostatním podobným řidičům. S heslem Musíme si pomáhat (Kde jsem to jen slyšel?) zdravím také Městkou policii, která místo toho aby se starala o přechody (tím nemyslím ženské přechody) a hlídala děti u škol měří na přehledném úseku jestli náhodou nejedete 42. Toto není bezpečností opatření, ale normální buzerace. A protože jsem potom předpisy porušil tak se vzdávám dobrovolně řidičského průkazu na dobu jednoho dne a zaplacení příspěvku cca 48 Kč na dobročinnost (pozvu bratrance na tři piva)
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 26. červenec 2006 08:30
2 ena: počkej s tím sebetrestáním, až Tvoje pochybení odhalí novináři...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 26. červenec 2006 19:09
Jeden redaktor už Ti dýchá za krk. Mr. Green
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 26. červenec 2006 19:35
A já jezdim pořád bez helmy.. měl bych se taky potrestat?? Anxious Mr. Green

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: st 26. červenec 2006 20:37
V autě helmu nepotřebuješ. Wink Mr. Green

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 21:32
Darth PZ potřebuje helmu i v MHD... Mr. Green

2Darth PZ: Jo dej si facku! Twisted Evil Slinták
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 31. červenec 2006 13:03
Pánové a některé dámy, podle této zprávy to pomohlo, takže mají velice silný argument! Drobnostma se asi již nebudou moc zajímat a pochybuji v další úpravy! Pokud to snížolo mrtvé, tak každá blbost je omluvitelná Brick Wall Brick Wall bohužel!

http://aktualne.centrum.cz/domaci/bezpecnost-a-doprava/clanek.phtml?id=206943&tro2_0_0
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Yurii (+3)
Bažant
Bažant

Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
11 200,- VK
Zasláno: so 26. srpen 2006 01:19
Beat napsal:
Pánové a některé dámy, podle této zprávy to pomohlo, takže mají velice silný argument! Drobnostma se asi již nebudou moc zajímat a pochybuji v další úpravy! Pokud to snížolo mrtvé, tak každá blbost je omluvitelná Brick Wall Brick Wall bohužel!

http://aktualne.centrum.cz/domaci/bezpecnost-a-doprava/clanek.phtml?id=206943&tro2_0_0

Fakt je že to asi funguje ale na druhou stranu si myslim že to je jenom počáteční stav kterej dlouho nepotrvá, zatím mají všichni z bodovýho systému strach ale až se otrkaj a zjistěj že to neni o tolik horší než předtim, tak pomalu všichni začnou jezdit jak byli zvyklí.

BTW:
Jedna z mála dobrejch věcí co ta novela obsahuje je úprava blikání na kruháči (znám ženskou co jela kruháč nalevo jakoby se nechumelilo i když bylo léto Mr. Green ), a nechání volého pruhu uprostřed silnice při zácpě aby mohli projet hasiči, záchranka atp.

EDIT: Berte to jako "střízlivej" názor týpka s ještě teplym řidičákem a půlroční praxí Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hyundai Scoupe GT 1993
Moje láska, moje chlouba, moje síla, moje zhouba.
http://yuriigt.blogspot.com
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 7 z 15