Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skola a motivacia na dobre vysledky

Jdi na stránku 1, 2  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK

Skola a motivacia na dobre vysledky

Zasláno: po 19. září 2005 18:01
Tak mam jednu zvlastnu otazku.Cely moj zivot kaslem na skolu a flakam ju a to len kvoli tomu ze sa mi nechce ucit.Nie to este ked nechapem ucivo.Minuly rok som mal primer cca 3,5 mojho koncorocneho vysvedcenie.A teraz prichadza otazka : Od otca som dostal motivaciu auto za same jednicky a od mamy bycikel (kolo) za same dvojky.Moj problem je v tom ze ci sa da skola fakt utiahnut na tie jednotky s tym aby som sa ucil denne maximalne 2 hodky.Dalsia moja otazka je ci mi mozu napisat o 3 alebo 2 stupne lepsiu znamku ako som mal minuleho roku.Dakujem za odpovede.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 19. září 2005 18:07
To už dobehneš len ťažko,ked si na to s**l 8 rokov,deviety rok už nedokončíš ako najlepší Shame on You

A to ti chce kúpiť auto v pätnástich ? Shocked Laughing
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK

Re: Skola a motivacia na dobre vysledky

Zasláno: po 19. září 2005 18:09
nezapomen ze v kazdym rocniku se učí něco jinýho takže když si v tom nebyl dobry loni třebabudeš letos.
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: po 19. září 2005 18:26
No ale stejně si myslim že když si měl prumer 3.5 tak samé jedničky nemuzes zvládnout... Wink

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: po 19. září 2005 18:35
hmmm, je to zajimave, a taky offtopic, ale me se prumer snizi (lepsi znamky), kdyz mam zrovna holku. To neni teze, ale dobou overeny a zabehnuty model... Rolling Eyes Wink
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 19. září 2005 18:47
No já sem měl průměr skoro 1,00 a káru mě nikdo nedal.
Však to zkus a uvidíš ne? za to nic nedáš, horší by bylo kdyby Tě vydírali tím že ti ho zabaví když nebudeš mít tyhle známky... Twisted Evil
on les aura!

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: po 19. září 2005 18:57
No budem sa snazit.A este ta druah otazka : Mozu my dat o dva-tri stjupne lepsiu znamku?Minuly rok trepali ze nie

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 19. září 2005 19:04
Dieg0 napsal:
No budem sa snazit.A este ta druah otazka : Mozu my dat o dva-tri stjupne lepsiu znamku?Minuly rok trepali ze nie

Proc by nemohli, kdyz zamakas, tak si ji i zaslozis. Wink

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 19. září 2005 19:07
hele üčitelé dycky kecají ale pokud budeš pořád umět tak nevidím problém, horší by bylo,kdyby na tebe byl někdo nějak zaujatej....
on les aura!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK

Re: Skola a motivacia na dobre vysledky

Zasláno: po 19. září 2005 19:10
Bond napsal:
nezapomen ze v kazdym rocniku se učí něco jinýho takže když si v tom nebyl dobry loni třebabudeš letos.

Ale základy musíš mať Shame on You -ja to pociťujem teraz,lebo som zabudol všetko zo základnej Slinták

Dieg0:o dva stupne hej,ale zo 4 jednotka nebude Laughing
Ale to by si musel fakt na konci zamakať na tie dva stupne Confused

My sme mali v osmičke takú p**u,ona svojej triede prilepšila aj o dva stupne,ale ak niekto od nás mal už 1,4 dala mu dvojku Brick Wall (môj prípad)
A to aj ostatným-2,4 trojka ....

Ale s***m na ňu,ona aj tak skape Mr. Green Laughing Applause
Ale nebolo by zlé,keby jej niekto pomohol Twisted Evil
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 1 z 2