Zasláno: so 13. prosinec 2008 17:38
Ano mám, když je modul vypnutej tak to nevyhledává signál. Mě to pořád vyhledává síť, dneska jí to sice už 2x našlo (asi na minutu) ale ani během té minuty se nepodařilo uskutečnit hovor ani smsku ani mě nešlo prozvonit, nic. Pak to zas vypadlo. Na wmmanii mi radili zkusit softreset a když to nepomůže tak hardreset, zkoušela jsem oboje (mimochodem nechápu proč dělají hardreset tak, aby člověk musel mít tři ruce k jeho vykonání), ale nepomohlo. Psala jsem to hnedka do prodejny kde jsem to koupila a hned mi volal pán že ho to hrozně mrzí, (trochu ze známe skrz práci a tak), že ať to v pondělí přinesu, že na to kouknem a pošlem na reklamaci. Když jsem ho zapla včera večer poprvé tak signál šel, poslala jsem dokonce manželovi sms a mamka mě prozvonila abysme slyšeli jak to zvoní

to bylo cca v 17:00, a když mě v 18:30 na Vánočním večírku zkoušel šéf prozvonit aby se koukl co to dělá, tak už se mi nedovolal a od té chvíle to nejde ani boha, ani ťuk... zkoušela jsem přepínat mezi automatickým a ručním vyhledáním sítě, vypínat a zapínat foun, aktivovat a deaktivovat telefonní modul, nezkoušela jsem akorát třísknout s tím o zeď

a do SW se vrtat nechci protože WM nerozumím (jako mám namysli přehrávat rom nebo upgradovat rádio, jak mi radili na WMM.) A protože návštěvnost WMM je asi taková jako návštěvnost SM

tak mi ani nikdo nemůže poradit

MAO se neozývá (asi loví keše) a nikoho známého s takovým strojem nemám