Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 19:41
Jo... ještě...: zkurvené účastnické kabely. Člověk to zapojí do zásuvky (anténní) a když to chce odpojit, tak z toho upadne ten konektor... Zkurvil jsem dva...
68 462,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 21:00
Ach, konečne som si kupil hru, ktoru som si slubil ako "raz si ju kupim" (je to Test drive unlimited, ja viem, ma 3 roky, tak sa mi nesmejte ) a akurat vtedy mam skurveny comp a nemam volant
...a ešte....kurva
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 21:10
Ach, ja som z toho pojebaneho Tesca akurat prišiel
Jen pro EINEX:
samozrejme, kedy maš čas ?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 21:46
vo čem se tu kua bavíte? cívky, kondíky a teď klučinové. to už jednomu hlava nebere. obzvlášť potom, co zkoumal přes 25 let starou domácí elektroniku (gramofon, rádio) s výsledkem už to pořádně nefunguje, vyhodit a to to ještě musil mezi sebou propojit k ještě starším reprákům
826 606,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 12:19
Kurva, do hajzlu, mě tak bolí zápěstí!!!
Už jsem tu psal jednou, že mě bolí, ale ono začalo bolet i to druhý, ale jak zmrd. Vůbec sem kvůli tomu nemohl usnout. Nechápu z čeho to mam, ale bolí to, jako když jsem ho měl tenkrát naražený.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.