Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 22. květen 2010 12:35
Wojcku , keby si bol pravnik vedel by si že zmluva sa da napadnúť pre nedodržanie zmluvných podmienok zo strany operatora ktory neposkytuje dane služby(rychlosť a stabilitu) aké su v zmluve
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 22. květen 2010 12:38
Nevím jak to má ufon, ale u o2 jsem měl problém, že net jel výrazně pomaleji než jsme si platili. Přijel technik, prohrabal zásuvky, jelo to furt stejně pomalu, tak do protokolu napsal "závada nezjištěna" a řekl, že to dělá agregace (nebo něco takovýho a to ve smlouvě máme)
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 25. květen 2010 02:02
kurva, fšecko mě sere ještě že se zítra jedu uklidnit do frenu
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 20:57
Ty lidi z baráku mě poslední dobou, tak serou............
- předseda výboru toho baráku neumí ani pořádně číst a vyhrožoval soudem kvůli voknům (už ale ty kurvy maj po ptákách. situace se změnila a už na nás nemůžou, tak nám jen ztrpčují život)
- všichni nás tu šikanují kvůli zkurvenejm voknům
- debilní zvukař Forejt mi zase vyhrožuje zmlácením kvůli jeho srabáčskýmu fotříkovi.
už jsem vypracoval plán
1. na společenství podám trestní oznámení. ono je samo o sobě dost pochybné a něco se už najde
2. vokna nevyměníme už jen kvůli tomu, jak se chovaj a jak nás pomlouvaj
3. jeho fotky a svůj příběh, pokud se mě jen dotkne, prodám bulváru
a nazdar bazar. voni si snad ty kurvy myslej, že se mě budou pořád kvůli nějakým vymyšleným sračkám dobírat!
NoArtist / NoName
Příspěvek upravil 1× Elephant, naposledy ne 30. květen 2010 21:05.
Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 21:09
a ještě nástin, oč se jedná:
projekt, jak jsme zjistili mají už přes rok. a až minulý měsíc přišli s tím, že naše starší, ale naprosto v pořádku, dřevěná okna máme vyměnit (hned, včera bylo pozdě), jinak po nás budou chtít zaplatit nepřidělenou dotaci zelená úsporám (5 miliónů). my na ty okna nemáme (ze dne na den; zbytečnost) a oni nám na to nechtěli dát bezúročnou půjčku. teď když jsme se stali vlastníky bytu (žádost o převod byla na družstvu podána už aspoň před půl rokem, oni si to nezjistili). tak už potřebují pod žádost o tu dotaci (i náš podpis), tak nás teď jen zastrašují a vydírají.
Zasláno: po 31. květen 2010 17:18
kurva, proč se dohajzlu cítím líp v parku před hlavním nádražím, než na chodbě u nás v baráku...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 19:13
Probouzet PCčko se 4GB RAM z hibernace je horor. By mě docela zajímalo, co se stalo, že to nenaběhlo z RAMky. Budík vynulovanej není, takže elektrika nevypadla.
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 2. červen 2010 18:42
do hajzlu. furt akutní nedostatek peněz
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.