Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 15. únor 2007 23:04
2 Beat: I naformátovaný hdd jde obnovit. Na to, abys skutečně vymazal všechna data z hdd, bys ho musel 6x (dnes už bezpečnostní analytici říkají dokonce 7x) přehrát jinými daty. Není to tak dávno, kdy jsem z jedné diskety díky tomu dostal skoro 3 MB dat.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 16. únor 2007 17:23
kurva fix. tady na energu je nuda a proto hulím jak sádrový ježek. to co mi stačí na den, stáhnu za šichtu. ještě, že jsem tu jen na dva dny, doprdele práce
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 16. únor 2007 21:53
drutek napsal:

to: paťo ~ krtek:: to jste šťastní lidé
bohužel já už nejsem, u nás v rodině začíná být finanční nouze, u mámy v práci začnou propouštět a tátovi se nedaří zrovna ideálně Confused Crying or Very sad

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 17. únor 2007 00:24
Neboj. Krizi prožívá kdekdo. Tenhle týden jsem musel vyhlásit krizový rozpočet, bo mi zaměstnavatel nepřidal tak, jak měl a jak jsem čekal. Vše kvůli neschopnosti pár lidí nahoře. Evil or Very Mad

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 17. únor 2007 00:45
já jsem optimista a věřím, že bude zase lépe.... Rolling Eyes

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 17. únor 2007 00:54
Jo, to já taky. Navíc se mě o tom snaží přesvědčit taky mé okolí. A to je dobře.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 19. únor 2007 14:40
Podivný rozhašený VSN Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Chci hledat jedno téma, které přes vyhledávač nemohu sehnat, a vím že jsem tam nedávno psal. Tak chci "listovat" ve svých příspěvcích a ono to NEJDE!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 09:49
zkurvený chlast. už skoro čtrnáct dní chlastám a je mi z toho tak nějak divně. asi tak jako by mě vytáhli krávě z prdele
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 13:52
Tys tam někdy byl? Shocked Shocked Shocked Shocked Mr. Green Jednoduchá rada! Nepřestávat chlastat, pak ti není blbě když přestaneš Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 14:03
ale co to stojí peněz...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 13 z 330