Zasláno: po 4. červen 2007 18:10
Konečně doma!!!!!!!!!!!!
SHRNUTÍ DNE: 9:00 Volají z Železného Brodu že cedule za 25 000,- jsou všechny o 10 cm větší než jak měly být. Snaží se to hodit na mě (byla to moje zakázka), ukazuji jim podklady se zadanými rozměry, stále nemohou pochopit že chyba je na jejich straně. Po hodině a půl konečně přiznávají.
10:00 Odjezd to Lučan na lepení oken - pohoda
12:45 Příjezd z Lučan - ŠOK - Volal ten kokot K. z hotelu Kořínek (shodou okolností nevlastní otec mého bývalého, tudíž vím již 6 let že je to kokot) PROČ JEŠTĚ NENÍ NALEPENÁ TA CEDULE CO JSME MĚLI NALEPIT JIŽ V PÁTEK??? (Přišel k nám min. středu s tím že potřebuje ceduli do pátka, řekla jsem mu že cedule do pátka nebude páč máme mega práce, on samozřejmě majitelům hotelu řekl, že jsme SLÍBILI nalepení v pátek), je mu řečeno i nyní že NEMÁME ČAS!!! Po chvíli volá přímo majitel hotelu náčelníkovi, PROČ TO NENÍ NALEPENO, a protože jsou "kamarádi" tak nám náčelník samozřejmě přikáže tam jet a nalepit to, takže my hladové (já a kolegyně), bez oběda, jedeme do Kořenova lepit ceduli, v dešti, ve větru (parádní práce), tam nám je řečeno že kokot K. se do toho nemá co míchat, navíc ještě na místě zjistíme že nám kokot K. zadal trošku jiné rozměry, nicméně sereme na to, nalepíme to. Jdeme zkasírovat majitele hotelu - cena činí 5 800,- vč. DPH - za což dostáváme další ránu - PREJ TO MĚLO STÁT JENOM 3 000,- - to řekl kokot K. majiteli hotelu. Nicméně nakonec majitel solí 4900,- bez dokladu a my konečně jedeme domů.
15:20 - Do firmy se řítí kokot K. A ŘVE NA NÁS JAKTOŽE TO JE NA TOM HOTELU NALEPENO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!