Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: so 1. prosinec 2007 01:18
Vsechno co si napsal o nackach plati i o cikanech, nekde dokonce i vic o cikanech.. a takhle bys mohl pokracovat donekonecna Wink Ad posledni bod, tam ale opravdu vedou nackove, i kdyz cigani sou taky obavani Wink
Obrázek

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 1. prosinec 2007 01:19
Predstav si moju situaciu.Som metalista.Chodim v bombere a cely v ciernom.Stretnem v autobuse nacka alebo stretnem v autobuse cigana.Tipni si ktoreho sa viacej bojim?A to len preto ze sa nebojim prejavit svoj styl hudby
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: so 1. prosinec 2007 01:24
No znam dost metalistu, a porad nevim proc by se nacku meli bat.. nesetkal sem se s tim ze by si nejak navzajem vadili Smile Ale kdyz to rikas takhle tak asi nacku ze.. Wink
Ale podivej se na to ted z myho pohledu - ktery skupiny by ses bal vic kdybys mel kratky vlasy? A to jen protoze dlouhy vlasy proste nemas rad? (par let uz je uplne nakratko nenosim, ale dlouhou dobu sem to tak nosil)
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: so 1. prosinec 2007 09:41
ale jak tady diego furt rika ze nackove chodi pořád v přesile a bezduvodne do bitky tak vám řeknu jednu věc.. ještě se mi nestalo že by nějakého kamoše zbili náckové ale od cikánu už tady na budku dostalo bezduvodne hafo lidi.. Wink takez nevim nevim..

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 1. prosinec 2007 09:55
Neviem o tom ako to funguje v cesku a vy neviete o tom ako to funguje na Slovensku.Zistil som to ked som pisal s Pecanom.On vravel proste ze cigani tam po vas zazeraju atd ... tu si to cigani proste nedovolia.Ale nackovia proste este ako tak v nasom meste znesu metlakov.Ale ked idem do mesta kde mam skolu tak tam su nackovia agresivne svine.Ako vravim sedel som tam na stanici a uz do mna zacal jeden skakat ze som metlak atd.Zachranilo ma len to ze tam bol kamarat a povedal mu nech drzi hubu.BTW kamarat v tom meste kde mam skolu byva.Vracal sa z pribiliny (asi 20km) a cestou stretol 2 nackov.Nasledky to malo asi take ze ho umlatili do bezvedomia a hodili ho do priekopy.Dalsi tyzden stravil v nemocnici.Myslite si ze to je normalne?BTW ja mam dlhe vlasy (23cm)
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 2. prosinec 2007 13:34
Do piče !!!!!!!!!!!! Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Mam tak zajebane okuliare a nejdu mi vôbec vyleštiť Brick Wall Brick Wall Brick Wall
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 23:32
Prý jsem neskutečný hajzl, protože zejtra jedu s kámoškou shánět dárky. Vysvětlí mi to někdo?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 23:43
vy řešíte problémy jako byste byli manželé... pokud myslíš tu tvoji přítelku Wink
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 6. prosinec 2007 18:27
Uááá... kde je moje DVD s Mrtvou nevěstou??? Brick Wall Evil or Very Mad
A na VSN je mrtvo jak na hřbitově...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 6. prosinec 2007 23:01
kdyby na hřbitově bylo živo, to by byl problém Laughing zombie se vrací Twisted Evil

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 123 z 330