Zasláno: so 6. prosinec 2008 15:00
3.12. u nás doma
manžel: možná vezmu Toníka v sobotu na Apassionate. Mám obědnané 2 lístky.
Já: Udusila jsem hned v zárodku poznámku že bych taky chtěla jít. Nahlas jsem řekla: Jé to je škoda to bych si vzala šichtu na sobotu a v neděli bych byla s Toníkem, takhle ho moc o víkendu neuvidím...
4.12.
Já: Tak co? Máš ty lístky?
manžel: "sakra, já se zapomněl zeptat"
5.12.
Já: Máš ty lístky?
Manžel: "Ne už nebyly
6.12. ráno
Manželovi telefonuje kamarádka. Chvíli se dohadují a z toho co slyším pochopím, že od něj zase jeko vždy něco potřebuje, protože jí po chvíli dohadování řekne že teda jo, že to nebude problém. A že vezme sebou Toníka. Pochopila jsem, že ta holka má zase vysypané auto, nefunkční topení a podobně a že jí ten můj zase jede něco opravit. Naštvalo mne, že chce sebou ještě tahat Toníka, který tam bude jako vždy stát a koukat jak se táta v něčem hrabe a bude se nudit... Tak jsem z kuchyně zavolala, že mu Toníka nedám, že si ho chci užít, když budu v neděli v práci.
manžel okamžitě do telefonu: "Tak ne Tondu mi prý nedá"
Blanička........
manžel: jaký sama? prostě se pro mě ve 12 stav
konec hovoru
11:45
já: to ani nepočkáš na oběd? Mohl jsi Blance říct, ať přijede později.
manžel: to bysme přišli pozdě na ty koně
já v náhlém osvícení: Počkej - ty jsi chtěl vzít Tondu na to představení? Vždyť jsi říkal, že lístky už nebyly...
manžel: Jo ten Blančin přítel prý nemůže, tak chtěla dát lístky mně. Ale ty jsi řekla, že se mnou Tondu nepustíš, tak s ní jedu já.
Já: sakra proč jsi mi neřekl o co jde - jasně že bych ho s tebou pustila, takové představení už třeba nikdy neuvidí....
manžel: aha
současnost: sedím doma s Toníkem, který naštěstí netuší o co přišel. Mám výčitky svědomí, že jsem ho připravila o krásný zážitek. Hrajeme stolní hry a koukáme jak venku prší. manžel sedí s kamarádkou v sazkaaréně, či kde to vlastně je a užívá si jedno z nejlepších světových šou s drezúrou koní.
ŽIJU S DEBILEM, NEBO NAOPAK S VYPOČÍTAVÝM ZMETKEM, KTERÝ SI UŽÍVÁ VOLNÉ ODPOLEDNE S PŘÍTELKYNÍ A JEŠTĚ SE MŮŽE TVÁŘIT UBLÍŽENĚ ŽE JEHO ZLÁ ŽENA NA TAK KRÁSNÉ VYSTOUPENÍ NEPUSTILA JEHO UBOHÉHO SYNKA....
Já toho debila zabiju !!!!!!!!!!!!!!!!
Varda Elisabeth