Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 4. leden 2009 00:06
Skušal si mobil oblizať ?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 12. leden 2009 19:21
jakto, že jsem kurva i nasraný i spokojený? asi nejsem normální....
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 13. leden 2009 18:58
tak to jsem měl vkrvi "dvojku" a zmáčkl jsem v mobilu "formátovat kartu"
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 13. leden 2009 18:59
No já nepiju a na mobilu poslední dny nedělam nic jinýho, než že píšu SMS a jsem na netu přes Operu mini. Divné... naštěstí, tam nebylo nic důležitýho...
//vlastně jo... zadání na měření... do pr....
Do prdele práce jedna zasraná Již dva dny se mi to sere. Vždy chci brzo ráno začít se zkouškama aby jsme se pak neumlátili a vždy se něco posere. Včera programátor, takže se sušárna nezapla a dnes když už jsem šel dělat, tak jsem zjistil že mi šéfko napsal do rozpisu směsi špatný asfalt, takže vše znovu. Je to na ojebání, Je nás tu moc a málo místa a zařízení. Nasrat se na takovouhle robotu.
Jo a ještě chuděra Klárka nemůže seřídit v bytě kotel a má tam 13-16°C. Netěsnící okna tomu také nepřidají. Majitelka na to sere a já moc nenadělám.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.