Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 313, 314, 315 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: út 14. prosinec 2010 23:24
Elephant: To jako bydlíte v Paneláku který si vaši sousedi sami postavily? Mr. Green Každopádně to musí být na piču bydlet s takovýma "lidma" a ještě vědět že policajti nepomůžou.
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 28. prosinec 2010 14:25
Já už se na to vyseru a toho kompa vyhodim z okna!!! Zase se blbě uspal a zas to zkurvilo nějaký DLLka a teď zase musím přeinstalovávat GTA, u kterýho instalace trvá asi hodinu a půl, abych si ho na pár minut mohl zahrát Brick Wall Brick Wall Brick Wall Proč to ty soubory furt kurví!???!?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 25. únor 2011 23:38
Do píči! Vždycky si vysním něco, co neexistuje! Přitom nechápu, co je tak složitého na kabelu DVI-I --> VGA...........
Obrázek
Přitom nechci takového zasraného buřta, co mám a nedovolí mi přisunout PC, ale nějaký kus kabelu. Všechno, co jsem zatím viděl má u VGA kabelu opačný pohlaví (prostě potřebuju stejný koncovky jako na obrázku, ale všude jsou bez toho modrýho, místo něj jsou taky bodliny) Zvracím Zkoušel jsem i hledat prodlužovací DVI-I kabel, ale taky mi to moc nešlo. To je ale pojebaná doba Evil or Very Mad
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 25. únor 2011 23:46
nerozumíš tomu, nešťourej do toho... převod mezi dvi-i a vga je složitej v tom, že dvi je digitální signál, kdežto vga je analog
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: so 26. únor 2011 00:36
Hele, já to kurva vím. Myslíš si, že jsem nějakej debil nebo, co? Ale DVI-I přenáší z grafiky, jak digitální, tak i analogový signál. Proto můžu připojit i přes tuto redukci k DVI i analogový monitor (tento 10 cm kus plastu používám, ale je moc dlouhý) a já bych ty koncovky rád na kabelu! Mmch DVI-I kabely se už snad nedělají, všude jen DVI-D nebo bez popisu a DVI-VGA kabel jen se špatnou koncovkou u VGA. A představ si, že i vím, že u signálu se s délkou zhoršuje jeho kvalita. A u analogového obzvlášť. Navíc musí být stíněný, jinak to může interferovat a projevit se blikáním, voe!
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 27. únor 2011 23:46
Debilní C#... Tak hezky to v něm jde psát... Ale když chci pak udělat něco složitějšího, tak nevím jak Mr. Green To je na hovno Sad

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: po 28. únor 2011 13:51
ja neumím vubec programovat , ani se mi nepovedlo heelo world udelat podle tutorialu Very Happy
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 3. březen 2011 16:29
Kua, debilní nabídky v C#, proč nemůžou bejt normálně jako všecko ostatní... Né to né, když dělam nabídku a na něco v ní kliknu, tak prakticky vůbec není možnost, jak zjistit, na co jsem kliknul (jedině podle nějakýho pořadovýho čísla, který je ale podle pořadí a když něco přidám na začátek nabídky, tak všecko další musim posouvat...) Brick Wall

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 4. březen 2011 11:21
Nechápu proč vždy kam přijdu se to posere. V garáži se nyní ujala vlády nová "klika" a ta to pěkně likviduje. Budeme mít tak o 3-4tisměsíčně méně, žádné přesčasy a vše nám budou určovat. již nám nařídili týden dovoleneé v době kdy se to skoro nikomu nehodí. Co se dá děůlat v době od 21-27.3 Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Za hrada u inanky ještě zamrzlá, na lyžování nemám a kdyby to debilové řekli dříve tak jsem to měl minulý týden co měla inanka taky prázdniny. Prostě se to sere a mají z toho děsnou srandu. nejsmutnější je na tom to že to jsou bývalí řidiči co se dostali na vedoucí funkce a jedna ambiciózní ženská. Ta tomu v podstatě nyní velí, takže staré české"Běda mužům kterým žena vládne" Došlo k naplnění. Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 8. březen 2011 11:04
doprdele mi někdo vysvětlete, proč pitomej znak na přední masku stojí 3 kila.... Brick Wall
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 314 z 330