Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 24. říjen 2007 06:13
Já sem na tom podobně. A včera jsem chtěl jít spát dřív, asi tak ve 21.45 jsem měl už všechno hotovo, nakouknu na ICQ a ona tam byla jedna uplně skvělá holka, tak si řikam, že jí na 5 minut napíšu... a nakonec sme si psali až do půl dvanáctý A dneska se s ní možná uvidim
Jináč ještě si zaboxuju... dneska má přijet Markétka... Božíčku, to bude hrůza, když vidim, jaký má v poslední době nálady
hlavně ji nepoustej na vsn.. ale uzij si to sni..
jinak ja si chci zanadavat na lyon a sttugart.. kvuli tem dvema.. nebo spis kvuli tem dvacetidvema jsem prisel o 6 a pul tisice..
826 606,- VK
Zasláno: st 24. říjen 2007 06:24
Díky, snad se to zlomí a bude to s ní dobrý, bude dobrá nálada a všechno.
Protože jako když jsem si včera psal s tamtou holčinou, tak ta je na mě daleko milejší jak Markéta a přitom má kluka...
to taky znám.. proste si te ta tvoje neváží... chovej se k ni tak jak ona k tobe a uvidis ze ji to prejde.. zenske jsou proste blbe na to se nedá nic jine rict..
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 24. říjen 2007 12:42
... ujeté...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
10 550,- VK
Zasláno: st 24. říjen 2007 13:30
Jenda,ked uz teraz sa k Tebe sprava zle takto skoro,ako sa bude za rok, dva?
Tento poznatok som mal aj ja,skoda ze az po svadbe a ked som mal s manzelkou male baby V maloktorom vztahu si partneri vazia jeden druheho a maju k sebe uctu...casom sa to zo vztahov vytrati a prave to je najvacsi dovod hladania si inych partnerov a rozvodovosti.Je to skoda,ale tak to chodi.
68 462,- VK
Zasláno: st 24. říjen 2007 15:34
Peci:no a ja som skor prekvapeny,ked stretnem tu blbu
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.