Jasný náady, ale nezáleží to vše na tobě. Třeba kdyby přicházeli i lidi se svýma názorama víc tak by se to taky myslim zvedlo, ale řek bych, že na druhou stranu je to pořád dobrá návštěvnost.
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 5. duben 2010 22:27
Beat: kdybys byl odpadlík, tak to zjistíš na mailu podle srdceryvného dopisu na rozloučenou, který jsem vymyslel a sepsal.
Já jen doufám, že to zdravý jádro neskončí. Taky mam občas chutě se tu na to vykašlat, ale závislost je silnější, takže moje "vykašlat se na to" většinou skončí tak, že spíš naopak něco přidělam.
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 17. duben 2010 20:11
Tak mě napadlo, že bych udělal nějaký "Wojckův občasník", kde bych řešil různé ůkoly, testoval různé věci a dělal různé další pičtloviny
..já nevím, pro příklad uvedu třeba, že bych šel do drogerie a tam bych se ptal nějaké slečny ohledně nákupu tampónů
Otázka zní, bavilo by vás to vůbec? Má to cenu začínat? Případně sami navrhněte nějaká témata občasníků
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.