CrazyCZ (+1)
Odpadlík

10 050,- VK

Zasláno: ne 18. prosinec 2005 10:24
Todle bude asi znit jako scenar nejakyho Beckovyho hororu, ale fakt se mi to zdalo.
Uz se vam nekdy zdalo, ze jsi umreli? Me jednou ve snu zastrelili. Nevim jak na to muj mozek prisel, jestli jsem to videl nekde v televizi, ale byl to fakt hnusnej sen. Stal jsem na dvore nejakyho baraku, prede mnou sedeli asi ctyri lidi v aute a kolem auta stalo jeste par dalsich. Neco resili a nakonec jeden vystoupil z toho auta, dal mi k celu pistoli a zmackl spoust. Nestihl jsem vubec nic udelat. Potom co me zastrelil, jsem videl jenom tmu a cejtil jenom teplo a pohodu, vsechno mi uz bylo jedno. Jenze to nebylo vsechno, po nejaky dobe jsem se "probudil" ve sklepe toho domu, kam me nakonec odtahli. Premejslel jsem co se stalo a rikal jsem si, ze jsem mel asi stesti a prezil jsem to. Sklep byl plnej vselijakejch veci a mezi nima tam bylo i veliky zrcadlo opreny o zed. Kdyz jsem se snazil dostat z toho sklepa, tak jsem si vsimnul sveho obliceje v zrcadle a potom mi to doslo - byl jsem mrtvej. Mel jsem takovej strasne propadlej oblicej bez vyrazu. Bylo jako bych mel uplne ochably vsechny oblicejovy svaly. Vsechny ostatni svaly me ale dokonale poslouchaly. Vyhrabal jsem se z toho sklepa a zacal zjistovat co se stalo. Moc si toho dal nepamatuju, asi protoze jsem byl uz na ceste pryc z rise snu, ale vim, ze jsem chodil po tom baraku a vyptaval se tech lidi proc to udelali atd. Moc se jim to nelibilo, snazili se mi jeste ublizit, ale jelikoz jsem byl uz mrtvej, tak jim to nebylo nic platny. Necitil jsem zadnou bolest, nemel jsem zadny pocity. Jakoby nic jsem jich par zabil. Ted si budu trochu protirecit, ale docela me vydesilo, ze jsem je dokazal jen tak zabit. No a potom jsem byl konecne vysvobozen z meho snad nejhorsiho snu - prislo probuzeni.

Zasláno: ne 18. prosinec 2005 17:41
Darth PZ napsal: JJ přesně ten žlutý nahoře... :slmrgreen:
Je to trochu OT, ale nemohl jsem si pomoct ;)