Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Sny - co se vám v noci zdálo?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 51, 52, 53  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: st 26. březen 2008 18:25
Mně se teď docela často zdá o výbuchu Temelína a o válce. Brick Wall Brick Wall Brick Wall . Že by prorocké sny? Twisted Evil Twisted Evil
Arrow http://strojirenstvi.ne-e.eu/ - mrtvé fórum...

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: čt 27. březen 2008 00:13
Je to docela reálný, při tom bordelu v Temelíně. Až tam něco bouchne, přijdou nás rakouští zemědělci ubodat vidlema...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. březen 2008 09:16
zemědělci nebo zombiedělci? Laughing
Rakušani sou fanatický mamlasové - "Všechno, co je atomový je špatný"... Na něco takovýho se hodí to, co poznamenal táta "Jo, třeba atomový hodiny" Mr. Green

Dneska se mi zdálo o tom, jak jsme s tátou naháněli po nějakým městě jakýhosi čokla (nejspíš to byl dobrman)... A tak sme vypustili i našeho malamuta (kterýho už pár let nemáme Sad ) a hledali sme je... Já tam jezdil tim novým pažoutem Mr. Green
A nakonec přijeli policajti a toho dobrmana chytli. ACAG Mr. Green (all cops are great Mr. Green )
Zasláno: st 2. duben 2008 06:25
Dneska se mi zdálo, že u nás po městě chodil dinosaurus, tak jsem se schoval do jednoho obchodu. A tam byla holka, se kterou jsem si tak ze srandy psal... Tak jsem jí oslovil a ona dělala, že tam nejsem a odešla Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 09:16
Převčírem se mi zdálo, že jsem princezna Laughing (jo ale chudá), na dnešek se mi zdálo, že jsem uklizečka - dobrý pracovní postup Crying or Very sad
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 09:32
Mně se zdálo, že jsem měla doprovodit domů svojí babičku, která se v reálu chová poslední dobou jako malá holka. V tom snu se tak chovala komplet - i s poskakováním a tím, že mi utíkala a nechtěla se držet za ruku... Navíc jsem trošku zabloudila nevěděla jakým máme jet autobusem. Tak jsme šly přes kopec a na vrcholku bylo veliké dětské hřiště - ale fakt nádherné (měla bych si ho nechat patentovat)
A na tom hřišti byly i kamenné stoly (asi na pingpong) a u jednoho stál můj přítel. Měl na sobě kostkované sako (jako má klaun Kostkáček v pořadu pro 4leté děti) na hlavě měl takové zelené stínítko,jako mají krupiéři a bankéři. Na stole měl rozloženo několik her člověče nezlob se a obíral místní děti v hazardu (viděla jsem že podvádí). Hrozně jsem mu vynadala a šla jsem s babičkou dál, protože se mi zase pokoušela utéct. Pak už nevím...
Ještě si to budu muset s přítelem vyřídit - podvádět děti v mém snu - to teda ne !!!! Shame on You

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 14:49
Mně se nedávno zdálo, že po mně v nějaké místnosti házel "nádražák" (prostě borec v oranžové pracovním oblečení) kuchyňskými noži. Přestože jsem vyšel s vnitřním zraněním, podařilo se mně palbu opětovat a borec zůstal na zemi...
Arrow http://strojirenstvi.ne-e.eu/ - mrtvé fórum...

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: st 23. duben 2008 10:04
mne se furt nic nezda Sad akdyz tak si to stejne nepamatuju... ale rpitelkine ma zajimave sny... vzdy v nich udelam nejakou hovarnu Mr. Green
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: st 23. duben 2008 10:21
Mao nezoufej, mně se taky nic nezdá, už dlouho - asi proto že v noci nemůžu spát Crying or Very sad
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 23. duben 2008 10:30
tak to mne se sny zdaji, ale rano se probudim a nez vubec rozlepim oci tak uz si je nepamatuju

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 25 z 53