Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Soutěž (?)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 20, 21, 22  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace

Měli by soutěžící po dobu soutěže (do vypadení) mít uživ. hodnocení "soutěžící"?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
90% 90% [ 19 ]
Ne:
9% 9% [ 2 ]
Celkem hlasů : 21 / Hlasujících: 21
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 07:46
No takže stou anketou suhlasim.
A navrhuji založit pro lepší přehlednost nový theard pro soutěž. V tomto by se to mohlo obkecávat a v tom novém by byl seznam zůčastněných ty úkoly atd... Wink

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:05
Mne je to jedno,ale hlasoval som nie,kvôli kecalovi Mr. Green
A to hlasovanie o vypadnutí by mali mať len všetci registrovaný,nie anonymovia Shame on You
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:16
ginzo napsal:
A to hlasovanie o vypadnutí by mali mať len všetci registrovaný,nie anonymovia Shame on You

vždyt anonym nemůže hlasovat Exclamation
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:32
Bond napsal:
ginzo napsal:

vždyt anonym nemůže hlasovat Exclamation

Tak nič Silence
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:35
ginzo napsal:
Neboj titul soutěžící by Ti byl propůjčen jen na ten týden než vypadneš a pak bys dostal zpět kecala... Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:36
romulus napsal:
ginzo napsal:
Neboj titul soutěžící by Ti byl propůjčen jen na ten týden než vypadneš a pak bys dostal zpět kecala... Mr. Green

IMSHO,ja nevypadnem prvý Slinták

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:43
ginzo napsal:
IMSHO,ja nevypadnem prvý Slinták

Přesně tak. První vypadnu já, protože nejsem moc aktivní Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:54
Ano, Ginzo asi opravdu nevypadne první. Diváci (čtenáři) ho v soutěži budou chtít nechat, aby byla zábava. Chystám se totiž i v prostředí internetu simulovat něco podobnýho, jako je ponorková nemoc v reality shows. I zde se budou soutěžící mezi sebou vzájemně štvát... Slinták
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:55
romulus napsal:
Ano, Ginzo asi opravdu nevypadne první. Diváci (čtenáři) ho v soutěži budou chtít nechat, aby byla zábava. Chystám se totiž i v prostředí internetu simulovat něco podobnýho, jako je ponorková nemoc v reality shows. I zde se budou soutěžící mezi sebou vzájemně štvát... Slinták

Doufam, že nám nepovolíte číst a psát jenom do jednoho topicu a ostatní se budou koukat co se děje Pray Mr. Green Shhh
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:57
jenda.69 napsal:
romulus napsal:

Doufam, že nám nepovolíte číst a psát jenom do jednoho topicu a ostatní se budou koukat co se děje Pray Mr. Green Shhh

hlavně napovídej Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace
Strana 11 z 22