Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Soutěž (?)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 20, 21, 22  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace

Měli by soutěžící po dobu soutěže (do vypadení) mít uživ. hodnocení "soutěžící"?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
90% 90% [ 19 ]
Ne:
9% 9% [ 2 ]
Celkem hlasů : 21 / Hlasujících: 21
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 11:59
jenda.69 napsal:
romulus napsal:
Ano, Ginzo asi opravdu nevypadne první. Diváci (čtenáři) ho v soutěži budou chtít nechat, aby byla zábava. Chystám se totiž i v prostředí internetu simulovat něco podobnýho, jako je ponorková nemoc v reality shows. I zde se budou soutěžící mezi sebou vzájemně štvát... Slinták

Doufam, že nám nepovolíte číst a psát jenom do jednoho topicu a ostatní se budou koukat co se děje Pray Mr. Green Shhh
Hehe, jasně. Odřízneme Vás od zbytku světa. Přijdu vám domů nainstalovat aplikaci, která vám nedovolí na internetu chodit jinam, než do soutěžní diskuse na VSN... Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 12:02
romulus napsal:
jenda.69 napsal:
romulus napsal:
Ano, Ginzo asi opravdu nevypadne první. Diváci (čtenáři) ho v soutěži budou chtít nechat, aby byla zábava. Chystám se totiž i v prostředí internetu simulovat něco podobnýho, jako je ponorková nemoc v reality shows. I zde se budou soutěžící mezi sebou vzájemně štvát... Slinták

Doufam, že nám nepovolíte číst a psát jenom do jednoho topicu a ostatní se budou koukat co se děje Pray Mr. Green Shhh
Hehe, jasně. Odřízneme Vás od zbytku světa. Přijdu vám domů nainstalovat aplikaci, která vám nedovolí na internetu chodit jinam, než do soutěžní diskuse na VSN... Mr. Green

nevím co by bylo horší chodit jen do ty sekce nebo byt bez netu Mr. Green Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 12:05
Bond napsal:
nevím co by bylo horší chodit jen do ty sekce nebo byt bez netu Mr. Green Mr. Green

A čo tak dialer Mr. Green Laughing
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 12:05
Bond napsal:
romulus napsal:
jenda.69 napsal:
romulus napsal:

Pro výhru se musí něco obětovat... Takový je život... Wink Mr. Green

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 12:08
Toto sú už dosť detaily-nepreberieme to hromadne na ICQ ? Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 12:11
ginzo napsal:
Toto sú už dosť detaily-nepreberieme to hromadne na ICQ ? Think

řek bych že to by nešlo protože nevíme kdo všechno se zůčastní Wink
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 12:17
Si dejte rande tady na chatu Wink

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 12:34
Mark Pawl napsal:
Ok. Dnes ve 20 hodin všichni na chatu Exclamation

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 12:42
romulus napsal:
Mark Pawl napsal:
Ok. Dnes ve 20 hodin všichni na chatu Exclamation

Ale dnes je premiéra medzi nami a nestihnem ani VyVolených Shocked Crying or Very sad
Zasláno: so 17. září 2005 12:45
Takže toto som načarbal,sorry za kvalitu,ale mohlo by to byť (aj to Murciélago Mr. Green )
Obrázek

Tak čo,ideme do toho Laughing

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace
Strana 12 z 22