Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Soutěž (?)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace

Měli by soutěžící po dobu soutěže (do vypadení) mít uživ. hodnocení "soutěžící"?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
90% 90% [ 19 ]
Ne:
9% 9% [ 2 ]
Celkem hlasů : 21 / Hlasujících: 21
Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 09:20
Bugi napsal:
VyHulený. Mr. Green
Teď vážně. S hodnocením VyHozený souhlasím. Jakou hodnost bude mít ten, co vyhraje? NAvrhuji ponechat mu tuto hodnost nastálo a přidat mu nějaká ta práva (povinnosti). Wink

to by se ti líbilo když seš redaktor, ale já když sem bažant .... Crying or Very sad
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 09:37
Bond napsal:
Bugi napsal:
VyHulený. Mr. Green
Teď vážně. S hodnocením VyHozený souhlasím. Jakou hodnost bude mít ten, co vyhraje? NAvrhuji ponechat mu tuto hodnost nastálo a přidat mu nějaká ta práva (povinnosti). Wink

to by se ti líbilo když seš redaktor, ale já když sem bažant .... Crying or Very sad
Už nebudeš... Už budeš VyHozený... Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 10:39
Hodnotenie:skôr VyHozený,keby bol Soutežíci,tak by mnohí nevedeli o čo ide Think
A čo takto keby bola prvá úloha a hned hlasovanie po prvej úlohe by vyhodilo hned dvoch ?
Tá prvá by mohla byť len vstupná,také "sito"
Tých 15 je akurát Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 10:41
ginzo napsal:
Hodnotenie:skôr VyHozený,keby bol Soutežíci,tak by mnohí nevedeli o čo ide Think
A čo takto keby bola prvá úloha a hned hlasovanie po prvej úlohe by vyhodilo hned dvoch ?
Tá prvá by mohla byť len vstupná,také "sito"
Tých 15 je akurát Think

ale je nás vyhozených 17
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 10:45
Ved práve-prvý krát sa vyhodia 2 a potom to bude akurát Shame on You
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 10:50
ginzo napsal:
Ved práve-prvý krát sa vyhodia 2 a potom to bude akurát Shame on You

to jo ale nechtel bych vypadnout hned
Jsem původní Bond

Jezdím za

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 10:53
Prostě v náhodný týdny bych vyhodil dva a bude to, nedělal bych z toho vědu Cool
Veselé Vánoce!

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 11:50
Alebo nech Bonfire naprogramuje progrm ktory bude nahodne vyberat cisla a to cislo sa objavi tak vypadne Very Happy

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 11:54
Dieg0 napsal:
Alebo nech Bonfire naprogramuje progrm ktory bude nahodne vyberat cisla a to cislo sa objavi tak vypadne Very Happy

Ked som to čítal,už som videl "Alebo nech Bonfire naprogramuje program ktory bude nahodne vyberat cisla a to cislo sa objavi tak Bonfire vypadne" Laughing Mr. Green
To je hazardná hra Mr. Green
To chce niečo iné-to vyhadzovanie je OK
Predstav si,že by hned vypadol Darth alebo Busch,tak kto potom vyhrá ? Mr. Green

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: ne 18. září 2005 11:56
no predsa ja Wink Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace
Strana 15 z 22