Zasláno: st 14. březen 2007 09:24
Jenda rozhodně nechtěl rozdělit lidi. Jen udělal něco v době kdy nikdo nic nevěděl. Nyní je mimo net. Lyžuje na horách, takže se nemůže vyjádřit. Jsem od začátku pro zachování tohoto VSN!! Tohle téma jsem zakládal já a jsem ochoten finančně pomoci. To i na případné stěhování na jiný servr! Jen to tu musí již běžet, nebo to všechny přestane bavit. Těch výpadků bylo poslední dobou až moc a oprava chyb byla děsně zdlouhavá, tak se Romule nediv, že to běží jinde, kde si to udělají sami bez dlouhého doprošování. Nauč někoho jak opravovat stránky a uděl jim větší pravomoce. Máte mnoho práce a problémů. To máme každý kdo chce uživit rodinu a nekrade, ale nechat nás tu živořit nebylo dobré. Bylo to Tvoje dítě, tak jsi se měl starat. Trošku vyrostlo a osamostatnilo se. Mohu pomoci jen svou "držkou". Počítačům prd rozumím, ale je tu plno jiných schopných. Přiznám se že tady se mi více líbí. Mnohému mne to tu naučilo co jsem dříve neznal, ale tvůj laksní přístup mne však štval a štve. promiň mi tu upřímnost, ale pokud se nezlepší kvalita stránek(po technické stránce, oprava chyb), tak to tu asi nebude žít. Již máme možnost jít jinam! Snad mi odepíšeš.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu

((