Věk: 35 let
53 433,- VK
Zasláno: so 14. srpen 2010 02:49
Kokotský průvan mě probudil a zdlálo se mi že mi FPH na letišti schválně poškrábal mobil a ja se s ním hned popral a chtěl po něm 20tisíc Ale přitom ipho(v)ne jsem neměl jo a ten FPH vypadal jako dieg0 no pak mě vzbudily ty debilní dveře a blbé hromy a to jsem mohl mít 20K
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 16. srpen 2010 10:50
Kurva kurva kurva. Vytisknul jsem, svázal a orazítkoval asi 250 listů, abych pak zjistil, že jsem vytisk něco jinýho.
Takže mě to teď čeká znova, tentokrát se správným projektem.
Narozen: 2. srpen
385 139,- VK
Zasláno: čt 19. srpen 2010 02:03
Já se z té blokie poseru. Tak pošahanou PC Suite jako tu jejich ovi-srajdu jsem už dlouho neviděl (a doufám, že ani neuvidím). Tak nestabilní, zamrzávající a padající software. Hrůza. A to ještě když nespadne, tak ani kurva nedělá to, co doprdele má! Mapy nenačte, nebo v průběhu toho se někde zasekne. A ikonka "Jsou dostupné aktualizace map" znamená pouze smažu vše, co mám na kartě a nahraju to znova. To mohl vymyslet jen nějakej zkurvysyn. Data stažená přes PC jsou mi buřt, ale ta doba než se těch x set MB stáhla a nakopírovala do toho šneka. Už nikdy víc
A to už se vůbec nevyjadřuju k tomu symbianímu zázraku... Odpojím kartu volbou z menu, všechny soubory překopíruju a ona mi zmizí půlka nainstalovaných aplikací... Co to dohajzlu je za bordel? To umí opravdu jen Nokie Pak dám kartu do čtečky a jen ze zvědavosti to prohledám na ty ztracené JAR soubory a samozřejmě mi to Total Commander najde...
Věk: 36 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 19. srpen 2010 17:56
Je to všechno na piču, v KM už to nemůžu vydržet a říkám si, už abych byl v Brně, ale tam to bude stejný jako loni, což znamená ještě víc na piču než v KM. Začarovanej kruh a to mě děsí... nevim jak z teho ven
Narozen: 2. srpen
385 139,- VK
Zasláno: so 21. srpen 2010 00:23
Kurva, to už doprdele neexistujou žádné pasivní repráky, které se připojují 3,5 mm jackem??? To je na palici. Všude jen ten USB mor To je zvěrstvo připojit repráky k notebooku přes USB. Jak já ale dohajzlu mám USB vstup připojit k mobilu?!
Díval jsem se na alzu, czc, mironet, mall a nikde nic takového nemají a pokud nějaký náznak je, tak není skladem
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.