Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Sraz VSN 2007

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 71, 72, 73  Další  Poslední
Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: út 10. duben 2007 20:58
Se na ten sraz začínám těšit... Slinták

Jenom nevím, jestli Beat nenafasuje od Jarďase nějaké napěchované repliky historických zbraní. Shocked
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: út 10. duben 2007 21:05
romule jak ji znám tak se určitě taky nemůže dočkat! Laughing .
Stárnu, ale odmítám dospět!

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: út 10. duben 2007 21:06
Já se nezačínám těšit na ni, ale spíš na tu srandu, co musí s takovýma individuama co chodí na VSN nepochybně být. Dance
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: út 10. duben 2007 21:11
Tak o tom žádná. Doufám že mi to výjde. Tohle si nesmím nechat ujít. Sice tu som teprv chvílu ale ty lidi tady nemaj chybu! Applause
Stárnu, ale odmítám dospět!

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 10. duben 2007 23:04
romulus napsal:
Mattoni: kolik Ti je? Já myslím, že přijdeš na řadu jako jeden z posledních... Shame on You Mr. Green

To bude jako pořadník podle věku (od nejstarších)?Tak to je dobře...to budu v tý první polovině... Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 11. duben 2007 06:12
Beat napsal:
A je sakra hezká!

Mr. Green Twisted Evil pro všechny rodiče jsou ty jejich děti nejhezčí a nejchytřejší na světě... Twisted Evil Mr. Green
Zasláno: st 11. duben 2007 06:15
romulus napsal:
2 beat: abych to nějak uzavřel... Dceru vem s sebou a její kamarádky taky. Určitě se nám budou hodit. Má to být chlapský sraz a tak by tam neměly být opomíjený žádný chlapský záliby... Slinták Slinták

tak uděláme chlapo-babský sraz. ženské budou mít scuka o 2500 km severně od nás... Applause Applause Applause

edit:
to: norton::já jsem myslím čtvrtý nejstarší, ale kledně ti za úplatu své místo přenechám. ten klářin věk mě moc nebe
a nebo což tak udělat pořadník podle počtu příspěvků? to by asi někteří psali i ze spaní....
ps: víte jaký rozdíl je mezi růžovou a fialovou?

Laughing asi dvacet let Laughing
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 11. duben 2007 08:28
Kdybych dceři nedůvěřoval, tak bych ji nikam na žádné svoje akce nebral. Co bude dělat na Srazu je její věc. Tím bych to uzavřel. Jo a Mattonka může být u Klárky blízko jak mu bude dovoleno. Vždyť ho i povezu na Sraz.

Bude nutno taky vyřešit otázku financí za jídlo. Též co se bude grilovat. Nápady?
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 11. duben 2007 08:31
kotlety s kostí (mňam), makrela, kuřecí čtvrtky atd.

každý si to bude financovat snad sám. akorát se udělá skládkda, než se pojede nakupovat
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: st 11. duben 2007 09:23
Makrela není vůbec špatnej nápad.A nějaký dobře naložený masíčko nebo žebírka. Slinták

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 30 z 73