romulus (+28)
Občasný energitŠéfík
Narozen: 1974 (asi 50 let)
60 509,- VK
Štafetový "předmět" VSN
Zasláno: ne 12. srpen 2007 12:24
Napadla mně zajímavá realtime hra pro členy VSN.
Na sraz přivezu nyní ještě neurčený předmět, který se stane speciálním štafetovým kolíkem VSN. Zde vylosujeme nebo v nějaké soutěži vybereme toho, kdo si jej odveze ze srazu, čímž mu ale vznikne určitá povinnost.
Štafetový kolík si bude člen nechat maximálně 14 dní a v této lhůtě ho musí osobně předat nějakému dalšímu členovi VSN - v ideálním případě ho pozvat na pivo. Nápomocná by mu mohla být mapa pokrytí, kde si najde nějakého blízkého člena, nebo člena, který bydlí v oblasti, kam jede na výlet, nebo třeba služebně.
Každé předání štafety by se muselo zapsat do diskusního fóra - kdo, komu, kdy a kde a trošku popsat okolnosti předání.
Každý člen může mít štafetu u sebe vícekrát, ale nesmí ji dvakrát předat stejnému členovi - bude muset hledat nové a nové přátele.
Bude povoleno předat štafetový kolík kamarádovi, který není zatím členem VSN, ale ten se musí registrovat a napsat nejméně jeden příspěvek do fóra, aby měl na štafetu nárok.
Co říkáte na tento nápad? Máte k tomu nějaké náměty na vylepšení? A máte nějaké návrhy, co by mohlo být štafetovým "předmětem"?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Příspěvek upravil 2× romulus, naposledy so 25. říjen 2008 12:14.