Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Starostové chtějí zavést vstupné do Krkonoš

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Diskuse k článkům
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK

Starostové chtějí zavést vstupné do Krkonoš

Zasláno: čt 1. září 2005 16:30
(Novinky.cz) Vstupné do nejpřísněji chráněné zóny Krkonošského národního parku (KRNAP) podpořila na úterní schůzce většina starostů Svazku měst a obcí Krkonoše. Vstupenky prosazované Správou KRNAP chtějí ochranáři prodávat po vzoru polských kolegů po třiceti korunách.

http://www.vysemnesmite.cz/content.php?id=24

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 16:37
no kd něčemu by to mohlo být dobré
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 16:50
K čemu? Spočítej si náklady 4 člené rodiny, která vyrazí na dovolenou do Krkonoš a potom mi řekni, k čemu je to dobré. Platíš za parkoviště a za pobyt v této lokalitě, z čehož je odváděn poplatek. Ten putuje těmto organizacím, které z toho spravují tato území. Mimo jiné jde část i z našich daní. Tak proč bude běžný občan platit jednu věc několikrát? Povede to pouze k tomu, že lidi budou hledat cesty, kde se dá jít zadarmo (pohyb mimo vyznačené stezky) a může nastat i úbytek turistů do těchto lokalit. Já jen čekám, až tohle všechno přestane lidi bavit a proti stále většímu vydírání od státu povstanou.

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 16:53
tojo ale vždyt i tedka platis kdyz ses někde ubytovanej "vzdušny". ale uznávám že by to zas tak dobrý nebylo, ale kdyby to bylo k něčemu platný (což v tomhle státě asi těžko) tak by to stalo za zamyšlení ale fakt jen za symbolickou cenu Exclamation Silence
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Diskuse k článkům
Strana 1 z 1