Vyhlašuji stávku za lepší hrací podmínky ve On-line hře! Sučasný přístup admi je neúnosný!Máme již první oběť!!! Toto MUSÍ přestat! Vyhlašuji časově neomezenou stávku!Když nebudeme hrát, tak se snad nepozabíjíme, neutopíme a jiné potupné konce nás nepotkají! Ještě ta slepá mapa! Prostě hamba blít!!! Kdo jde do stávky!? Prosím i o písemný záznam, ať známe stávkokazy!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu ((
Příspěvek upravil 3× Beat, naposledy út 16. květen 2006 17:27.
To mi taky došlo, ale chtěl jsem to nějak začít. Když kouknu kolik nás hraje a kolik se nějak písemně ukáže, tak teď mají šanci se více připojit a né jen pasívně hrát a na ostatní sr....
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
puvodni stav byl:polibte si.... tady nahore je hezky ,ale jdu taky do stavky,takze ano
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 25. březen 2006 11:15
Idem do toho,som mal pripravený plán vojny a zapnem vo štvrtok VSN a mapa prázdna
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.