Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Stereogramy

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 13:21
Jj, tvá přítelkyně mi je sympatická Wink . No ale ještě se pokusím něco objevit, ať...mám radost Brick Wall
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 20:01
Já to vidim v pohodě, z těch cca 40 - 50 cm, ze kterých koukam na monitor, to dokážu zaostřit ani nemusim hlavou hejbat. Když to mam, tak občas ještě trochu oddálim, protože když je od toho člověk dál, je ten prostorovej efekt takovej výraznější (pokud člověk ten pohled udrží).
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 21:05
Nevidím nic. Crying or Very sad Jako malá jsem šilhala děsně (tatínek říkal, že když se mi podíval do očí, tak se mu točila hlava) ale v deseti letech jsem byla na operaci a od té doby je to lepší - šilhat z legrace jsem měla tak dlouho zakázané, že dodnes mi při šilhání naskakuje husí kůže a čekám pohlavek od maminky - takže to vzdávám. Prostě to mám zakázané...
Varda Elisabeth

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 21:09
šilhejte a pohybujte hlavou od monitoru a zase zpět.. jakmile to jednou uvidíte, tak vám to pak půjde vždycky... jinak, ti klauni nejdou, tím myslím, že nepracují jak mají.. ten vršek mi připomíná čápa a spodek klokana Mr. Green
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 22:08
Já bych neřek, že je to šilhání. Podle mě stačí dát hlavu blízko do monitoru, ale oči nechat tak, jako byste koukali do dálky (tzn že to jakoby uvidíte dvojitě). Na jednom z těch obrázků na první stránce jsou takový dvě bílý tečky, tak se musíte podívat tak, aby z nich byly 3.
//jsou na dvou těch obrázcích. Takový ty bílý černě orámovaný čtverečky na každým z nich nahoře.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 22:12
no silhat musis, princip toho je ze se levym okem koukas na pravou cast a naopak Smile tim jak oci priblizis se to rozjedou Smile (resp me jo Mr. Green)
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 22:22
Myslíš, že tim, že dáš obličej až k obrazovce, budeš koukat levým okem na pravou část a naopak? Tim bych si nebyl jistej. Kdesi jsem četl, že to jde šilháním i tim způsobem, co popisuju já. Já nešilham. Jen zaměřuju oči dál než je monitor. Wink
Myslim, že hlavní věc bude se na to podívat tak, aby z těch dvou čtverečků byly 3 (krajní jsou takový jakoby poloprůhledný z toho "šilhání" a prostřední normálně)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 22:32
jo jsou i sterogramy ktery na tohmle fungujou, as vic postav a kdzy to prokoukens tak ma s jednu 3d (bez krajnich). Tim ze priblizis oci k monitoru proste rozorstris, protoze je urcita vzdalenost na kterou oko nedokaze zaostrit, a je to to samy jako to co popisujes, proste koukas na bod za obrazkem Smile
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 23:16
ten stereogram na druhé straně se mi povedlo zprovoznit Mr. Green jdu zkusit další...měl jsem vidělt něco podobné květině?

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 23:17
jj rozkvetlou ruzi, mel bys teda asi i rozeznat jednotlivy listky ale i tohle je uspech Mr. Green
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 3 z 7